ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΙΒΑΝ ΚΑΙ ΤΣΙΠΡΑΣ

πηγή: Intime
 

Ο Ιβάν Σαββίδης κάνει παιχνίδι με την αλλαγή της κυβέρνησης. Οσο ΔΝΤ, Γιούρογκρουπ και λοιποί ευρωπαϊκοί σύμμαχοι ζορίζουν την Ελλάδα, το καρντάσι αποκτά κομβικό ρόλο. Βρίσκεται στη μεση μιας συνάντησης που προετοιμάζεται καιρό και βέβαια δεν το κάνει με το αζημείωτο.

Η τακτοποίηση της υπόθεσης του ΠΑΟΚ έγινε για τα μάτια του κόσμου. Οπως στο λέω. Η κυβέρνηση εκτέθηκε γιατί έκανε χρήση πράξης νομοθετικού περιεχομένου, πρακτική για την οποία έσκουζε όταν ήταν ατνιπολίτευση. Ομως, το παιχνίδι με τον Ιβάν είναι χοντρό κι έπρεπε να βάλει πλάτη, ώστε να μην του πριζουν τ' αρχίδια του Πόντιου οι ΠΑΟΚτσήδες.

Ποιο είναι το παιχνίδι που παίζεται. Η Ελλάδα θέλει τη Ρωσία για να δείξει ότι έχει διέξοδο πέραν της ΕΕ και του ΔΝΤ. Βεβαίως, η Κύπρος όταν ζήτησε λεφτά από τους Ρώσους είχε πάρει τα παπάρια της. Ομως, εδώ διαφέρει η υπόθεση. Και η Ρωσία θέλει την Ελλάδα για να ομαλοποιήσει τα πράγματα με την Ευρώπη. Φυσικά θελει την Ελλάδα μέσα στην ΕΕ. Εφόσον παίξει κανά Γκρέξιτ, μην τον είδατε τον Παναή τον Πούτιν.

Μέσα σε μια τέτοια κατάσταση ο Ιβάν είναι καβάλα στ' άλογα. Μιλά για τη θρησκευτική σχέση των δυο λαών και το φτάνει μέχρι τη στρατιωτική αδελφοποίηση. Δεν το πάω παρακάτω. Να απαντήσω το ερώτημα. Τι θα πούνε για τον ΠΑΟΚ στη συνάντησή τους Τσίπρας και Σαββίδης; Κάπου πήρε το μάτι μου να γράφεται ότι ο Τσίπρας έχει δηλώσει ότι γουστάρει την ΠΑΟΚάρα. Τρίχες κύριε. Ακόμα κι αν άνοιγε ο Τσίπρας την κουβέντα για την ομαδάρα για να χαλαρώσουν, ο Ιβάν θα του έλεγε: «Δεν μας χέζεις ρε, Αλέξη; Εδώ ο κώλος μας καίγεται. Να ασχοληθούμε με τα σοβαρά».

Διαβάστε ακόμα:

Παγωμένα χαμόγελα Αβραμό και Τσίπρας