ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ Η ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΖΥΓΙΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ

πηγή: Intime
 

Εσύ που δεν είσαι γάβρος, φοράς τον σκούφο και μπαίνεις ινκόγκνιτο στην παρέα που μιλάει για τον Ολυμπιακό. Ακούς φοβερά πράγματα. Παράλογα και λογικά. Ελιτίστικα και προσγειωμένα. Απ' όλα έχει ο μπαξές.

Με αφορμή τη νίκη με 3-1 επί του Πανθρακικού που φέρνει τον Ολυμπιακό ακόμα πιο κοντά στην μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος, όλοι είχαν να πουν κάτι. Γιατί δεν υπάρχει ούτε ένας Ελληνας στην 11άδα; Διότι ουδείς είναι άξιος εντός της επικράτειας να φορέσει τη φανέλα με τον δαφνοστεφανωμένο, απάντησε κάποιος.

Αλλο θέμα ο Χάρα. Οταν υπάρχει ένα τόσο συντριπτικό ποσοστό που τον θεωρεί παλτό, πάντα υπάρχουν ελάχιστοι που υπερβάλουν προς την άλλη πλευρά. «Θα γράψει ιστορία στην ομάδα». Οπως, διαφωνία υπάρχει και για τον Μιλιβόγεβιτς. Οι μισοί μαζί του κι οι άλλοι με οποιονδήποτε άλλον.

Πάμε παρακάτω. Να το χοντρύνουμε. Στο ζύγι μπήκε ο Κόκκαλης με τον Μαρινάκη. Ποιος μετράει περισσότερο. Και οι δυο έχουν υποστηρικτές. Ο Κόκκαλης τους μεγαλύτερους σε ηλικία και ο Μαρινάκης τους πολύ άγουρους.

Το συμπέρασμα για μένα είναι ότι ο Ολυμπιακός τρώγεται με τα ρούχα του γιατί δεν έχει αντίπαλο να ασχοληθεί. Κι αυτό λέγεται μιζέρια. Να είσαι ο αρχηγός ενός προϊόντος, του ελληνικού ποδοσφαίρου, που συνεχίζει την ελεύθερη πτώση του.

Διαβάστε ακόμα:

Το μεγάλο πρόβλημα με τη μεγάλη μεταγραφή