ΔΙΝΕΙ ΛΕΦΤΑ Ο ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΑΝΔΡΑΣ

πηγή: Intime
 

Άνδρας στα βαθειά γεράματα, δεν του έχει σηκωθεί εδώ και δέκα χρόνια και του είπανε «Τράβα γρήγορα στο κρεββάτι σου, σε περιμένει ένα μανουλομάνουλο 21 Μαϊων». Δεν έγινε τίποτα. Δεν μπορούσε ο άνθρωπος. Είχε την επιθυμία, χαμουρεύτηκε με το κορίτσι, όμως ο «μπέμπης» του γέρου δεν συγκινούνταν.

Ελληνική ομάδα η Ξάνθη, ανεκπαίδευτη, άμαθη να κτυπάει υψηλούς στόχους, πολύ περισσότερο δύο μαζύ. Ήταν επόμενο να χάσει στην έδρα της από τον κατώτερο Εργοτέλη. Από την ομάδα με τη χειρώτερη άμυνα στη σούπερ ληγκ.

Το μυαλό των ποδοσφαιριστών της Σκόντα είναι στον τελικό του κυπέλλου. Μην πάθουνε την πλάκα της καριέρας τους στη ρεβάνς με τον Ηρακλή την προσεχή Τετάρτη. Ποιος Εργοτέλης και ποια play-off. Σε αγωνιστική παράλυση ήταν κόντρα στον Εργοτέλη που αν δεν έπαιρνε το «2» θα έπρεπε να φουντάρει. Να μην επιστρέψει στο Ηράκλειο.

Αντίπαλος στα μέτρα της Ξάνθης ο Εργοτέλης. Πώς, όμως, να τον καβαλήσει όταν η σκέψη δεν ήταν στο κρεββάτι; Αυτά τα ματς είναι για τους προχωρημένους τζογαδόρους που ποντάρουν στα σίγουρα. Ότι ακόμα κι ένα μανουλομάνουλο δεν μπορεί να το καταφέρει ένας τελειωμένος σεξουαλικά άνδρας.

Διαβάστε ακόμα:

Κατ' ευθείαν στον πολιούχο της Βαρκελώνης