ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ;

πηγή: Intime
 

Έχασε 2-1 από τον Πανθρακικό ο Παναθηναϊκός που θα μπορούσε να φύγει αυτός νικητής από την Κομοτηνή. Έχω μπερδευτεί. Είμαι τόσα χρόνια στην πιάτσα και έχω χάσει τη μπάλλα.

Και ήταν καλύτερος ο Παναθηναϊκός, απλά καλύτερος, όχι τίποτα σπουδαίο, και είχε τις ευκαιρίες να πάρει το ματσάκι. Δεν έγινε αυτό και ο Αλαφούζος από το ημίχρονο κιόλας είπε τα δικά του. Να, γιατί τα έχω χαμένα. Από τη μια είναι σωστά όσα υποστηρίζει ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού εδώ και 3 χρόνια περί υπάρξεως της εγκληματικής οργάνωσης, από την άλλη αναρωτιέμαι ποιο λόγο είχε το συνδικάτο να σταματήσει τους πράσινους.

Ο διαιτητής δεν έπρεπε να αφήσει με δέκα παίκτες τον Παναθηναϊκό. Το κοράκι, όμως, έκανε μαλακία, ανθρώπινο λάθος που λένε ή, ήταν στημένος. Τι από τα δύο. Για αυτό σου λέω ότι είμαι μπερδεμένος.

Πέρα απ’ αυτά. Τι καλά θα ήταν εάν ο Παναθηναϊκός ήταν περισσότερο αξιόπιστος αγωνιστικά. Περισσότερο σταθερός στην παραγωγή θετικών αποτελεσμάτων. Τρείς ήττες σε τέσσερα ματς είναι απολογισμός που υπονομεύει την… αξιοπιστία της ρητορικής του σε βάρος της εγκληματικής οργάνωσης.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Μελισσανίδης πήρε τηλέφωνο τον Σαραβάκο