Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΛΕΙΨΗ ΤΟΥ ΠΕΡΕΙΡΑ ΣΤΙΣ ΑΦΙΕΡΩΣΕΙΣ

πηγή: Intime
 

Ο άνθρωπος πέτυχε. Πήρε το πρωτάθλημα. Ή μήπως όχι; Μιλάω για τον Βίτορ Περέιρα. Τον προπονητή του Ολυμπιακού. Μήπως πρέπει να πάρει και το κύπελλο; Ισως κι αυτό να μην είναι αρκετό.

Ο Πορτογάλος ευχαρίστησε όλο τον κόσμο για την μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ακούγοντας τις πολιτικά ορθές ατάκες του θα πρέπει να σημειώσω μια σημαντική παράλειψη. Ενώ αφιέρωσε και στον προηγούμενο προπονητή Μίτσελ, δεν αφιέρωσε σε εκείνους που κυρίως τον βοήθησαν να βρεθεί από το μείον, στο +13. Μιλάω για τους αντιπάλους Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ.

Ποιος διαφωνεί, ότι οι δυο υποτιθέμενοι ανταγωνιστές του Ολυμπιακού ευθύνονται περισσότερο για τη βαθμολογική διαφορά που δημιούργησε ο πρωταθλητής. Για να μην το λησμονήσω. Ο Περέιρα είπε κι ένα παραμύθι. «Πριν έρθω εδώ μου είχαν πει πώς είναι ο κόσμος τού Ολυμπιακού. Και τον έζησα», ανέφερε ο Πορτογάλος.

Η αλήθεια είναι ότι ο κόσμος του Ολυμπιακού την έχει κοπανήσει εδώ και καιρό από το Καραϊσκάκης. Επομένως, ο Περέιρα έχει δει λίγα πράγματα. Μια γεύση μπορεί να έχει πάρει από το ματς κυπέλλου με την ΑΕΚ. Μέχρι εκεί όμως.

Εχει να δει πολλά ο προπονητής που δεν τα έχει ζήσει ακόμα. Αν προλάβει βέβαια...

Διαβάστε ακόμα:

Φιέστα του Ολυμπιακού χωρίς κέφι