ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ, ΑΛΛΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

πηγή: Intime
 

«Πεντακάθαρα είναι όλα τα πρωταθλήματα του Ολυμπιακού» είπε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Θεοδωρίδης. Καλώς τον Σάββα! Τον γηραλέο αλλά και αειθαλή παράγοντα των πρωταθλητών.

Δουλειά κι αυτή, ε! Να παίρνεις το πρωτάθλημα και να αισθάνεσαι την ανάγκη να «απολογηθείς». Να υποστηρίξεις την καθαρότητα των τίτλων σου. Ότι κερδίζεις σπαθένια, όχι πούστικα.

Αδιαφορώ για το αν ο Ολυμμπιακός πήρε πεντακάθαρα το πρωτάθλημα. Ότι ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός θα πάρουν τελικά την δεύτερη και την τρίτη θέση, επίσης πεντακάθαρα. Αδιαφορώ αν παίζεται καθαρά και πεντακάθαρα το πρωτάθλημα τόσο στην κορυφή, όσο και στον πάτο του.

Αυτό που μ' ενδιαφέρει είναι ότι δεν έχω πρωτάθλημα. Τι, λοιπόν, να μου πει ένας πρωταθλητής, ακόμα και καθαρός και πεντακάθαρος, όταν δεν υπάρχει πρωτάθλημα. Όταν ο πρωταθλητής και να θέλει, δεν μπορεί να το χάσει, διότι δεν υπάρχει αντίπαλος άλλος να του το πάρει.

«Πεντακάθαρο είναι το πρωτάθλημα που παίρνει ο Ολυμπιακός» είπε ο κύριος Σάββας. Από ποιον, όμως, το παίρνει ο Ολυμπιακός, αυτό δεν το λέει ο κύριος Σάββας. Ποια ομάδα, δηλαδή, το χάνει και το παίρνει ο Ολυμπιακός, καθαρά και πεντακάθαρο, για να έχουμε καλό ερώτημα.

Διαβάστε ακόμα:

Γιατί το κοράκι έβγαλε κόκκινη κάρτα στον Σηφάκη