ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΖΕΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΕΠΟ!

 

Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά που κάνει ο ανακριτής για την εγκληματική οργάνωση. Μην πει κανένας χάλιας ότι ο αποδυτηριάκιας είναι υπέρ του κουκουλώματος των ενόχων. Μιλάμε για δικαστές, όχι για καφενόβιους. Όταν, λοιπόν, βγαίνουν κατηγορητήρια και μετά οι κατηγορούμενοι καθαρίζουν, τότε το έργο γίνεται ανέκδοτο για τον κόσμο. Να μιλήσω συγκεκριμένα.

Ο ανακριτής Γιώργος Ανδρεάδης αποφάσισε να απαγορεύσει σε κάποιον Χαρίλαο Ζυρογιάννη να... ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Ασόβαρα πράγματα είναι αυτά, λέει ο αποδυτηριακιας. Γελάνε όλοι οι δικηγόροι της πιάτσας. Αύριο, δηλαδή, θα απαγορεύσει στον Μαρινάκη ή, τον Σπανό κάθε ενασχόληση με το ποδόσφαιρο, με την ομάδα του, όπου έχουν βάλει λεφτά. Αστείο.

Ο εν λόγω Ζυρογιάννης, συνταξιούχος, ήταν αναπληρωτής πρόεδρος της πειθαρχικής επιτροπής της φουτ-μπωλ ληγκ, της πρώην ΕΠΑΕ. Και ο Ανδρεάδης τον κατηγορεί κι αυτόν για δωροδοκία-δωροληψία.

Τι έχω καταλάβει. Ο ανακριτής τα δίνει όλα να δέσει την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης. Και δίνω με την ευκαιρία μία εκτίμηση, δεν είναι πληροφορία είναι πρόβλεψη. Ο Ανδρεάδης θα διατάξει προφυλάκιση συμβούλου της ΕΠΟ. Για ανάμιξή του σε επηρεασμό διαιτητή.

Διαβάστε ακόμα:

Τι ξέρει ο Μαρινάκης για τις δυο δωροδοκίες;