ΚΟΝΤΟΝΗΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΓΑΒΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΓΑΒΡΟΥΣ

πηγή: Intime
 

Να γίνει ένα γκάλοπ. Πόσοι είναι με τον Κοντονή Σταύρο, πόσοι εναντίον του. Ένα τέτοιο γκάλοπ έχει πράγματι την αξία του. Και ένα ερώτημα, μάλιστα, που έχει τη σημασία του στο γκάλοπ θα είναι πόσοι γάβροι είναι υπέρ, πόσοι ενάντια στον Κοντονή Σταύρο. Το ίδιο, και πόσοι αντιολυμπιακοί είναι υπέρ του grexit, πόσοι κατά.

Εκεί πήγε η δουλειά. Στη συντριπτική τους πλειοψηφία, και όπως φαίνεται και από τον τύπο του Ολυμπιακού, οι γάβροι τα 'χουν με τον υφυπουργό του σύριζα. Και οι αντιολυμπιακοί πάνε πάσο τον Κοντονή Σταύρο.

Ένα μικρό ποσοστό του κόσμου, οπαδοί του Ολυμπιακού κι όχι, ενδιαφέρεται για την κάθαρση στο ποδόσφαιρο. Για τη βία στα γήπεδα. Δεν τους απασχολούν αυτά. Οι μεν γάβροι δεν θέλουν να χάσουν την Ευρώπη και τα πακέτα του τσάμπιονς ληγκ. Οι άλλοι, οι μη ολυμπιακοί, ό, τι είναι σε βάρος της ΠΑΕ του Μαρινάκη.

Άσε τον Κοντονή να παίζει το παραμύθι του. Ούτε το ένα τα εκατό θαρρεί πως ο υφυπουργός μπορεί να πετύχει κάτι υπέρ του ποδοσφαίρου, είτε με την κόντρα του με την ΕΠΟ, είτε με το grexit. Αυτό που παίζει είναι ο οπαδισμός.

Διαβάστε ακόμα:

Γιατί γελάνε με Κοντονή σε FIFA και UEFA