ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΗΣ ΚΛΗΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΤΣΟΥ ΛΟΥ

 

Η κλήρωση των ημιτελικών του τσάμπιονς ληγκ παραλίγο να αναβληθεί. Πριν λίγες ημέρες ήταν στον αέρα, παρότι πρόκειται για διαδικασία ενός από τα πιο φιρμάτα μαγαζιά στον πλανήτη. Η UEFA στο τσακ δεν άφησε στο περίμενε Ρεάλ, Μπάρτσα, Μπάγερν και Γιουβέντους.

Ολοι ανακουφίστηκαν όταν αποφασίστηκε ότι το νομοσχέδιο του Κοντονή θα συζητηθεί στο τμήμα μορφωτικών υποθέσεων της Βουλής την ερχόμενη Τρίτη. Εκεί όπου θα παραστεί και ο Γενικός Γραμματέας της UEFA, Τζιάνι Ινφαντίνο, όχι για να τιμωρήσει αλλά για να δώσει λύση, όπως είπε. Μην ξεφύγουμε.

Ο καραφλογέρακας, ο Ινφαντίνο, ως γνωστόν κάνει όλες τις κληρώσεις και ο Ζακυνθινός τον είχε αγκαζάρει. Ποια κλήρωση και μαλακίες; Εδώ μιλάμε για αυτοδιοίκητο, διαφθορά και βία. Μιλάμε για την πρώτη υπουργάρα.

Οσο για τα ζευγάρια Μπαρτσελόνα - Μπάγερν και Γιουβέντους - Ρεάλ, όλα παίζουν. Οχι μόνο γιατί είναι πουτάνα η μπάλα, αλλά γιατί και οι τέσσερις ομάδες είναι πολύ δυνατές. Θυμάμαι το 2012 όταν η σακούλα έβγαλε Μπάρτσα - Τσέλσι και Ρεάλ - Μπάγερν, όλοι είχαν προεξοφλήσει τελικό Μπάρτσα - Ρεάλ με βάση την εικόνα των ομάδων. Ο τελικός, λοιπόν, που και τότε είχε γίνει στη Γερμανία, στο Μόναχο, όπως και τώρα διεξάγεται στο Βερολίνο, υποδέχθηκε το ζευγάρι Μπάγερν - Τσέλσυ. Σε εκείνο το ματς οι Αγγλοι δεν ακούμπησαν την μπάλα, παρά μόνο μια φορά όταν ισοφάρισε ο Ντρογκμπά και πήραν την κούπα στα πέναλτυ. Ασε, λοιπόν, τις προβλέψεις για τους μπουκ.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Ζακυνθινός κάνει παιχνίδι με τους αντιΟλυμπιακούς