ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ GREΧIT

πηγή: Intime
 

Ξεσηκώθηκαν ενάντια στον υποψήφιο επαναστάτη του ελληνικού ποδοσφαίρου Κοντονή Σταύρου όλοι εκείνοι που δεν θέλουν να χάσουν την έξοδο της ομαδάρας τους στην Ευρώπη. Να κάνουν τι οι ελληνικές ΠΑΕ στα κύπελλα Ευρώπης με τα χάλια που έχουν. Τα είδαμε στο παιχνίδι Παναθηναϊκός- Ξάνθη 2-0. Να φτύνεις σα να έφαγες σκουληκιασμένα σύκα. Θέαμα απαράδεκτο από ομάδες της σούπερ λίγκας, λες και ήταν ματιασμένες.

Μη γίνει, λένε, το grexit και στο ποδόσφαιρο. Γιατί να μη γίνει, ρωτάνε όσοι δεν τρώνε σανό. Ο σωστός ήταν ο Γιάννης Αναστασίου που στην πραγματικότητα αρνήθηκε να σχολιάσει το αποκρουστικό, το αηδιαστικό ποδόσφαιρο στη Λεωφόρο. Γιατί; Είπε ό προπονητής του Παναθηναϊκού ότι το παιχνίδι ήταν ωραίο και φανταστική η ατμόσφαιρα του γηπέδου. Ειρωνεύτηκε, βέβαια. Γιατί; Επειδή σαν επαγγελματίας έδειξε ότι δεν έχει, δεν θέλει να έχει σχέση με το αντιποδόσφαιρο της ομάδος του και των αντιπάλων.

Προτείνω δημοψήφισμα. Σαν άτυπος σύμβουλος της κυβέρνησης Σύριζα. Να ισχύσει ή, όχι το grexit. Με απόφαση, μάλιστα, όχι της FIFA αλλά της ΕΠΟ. Εμείς, δηλαδή, μόνοι μας οι ίδιοι να πούμε ένα περήφανο και πατριωτικό «Όχι», να μην παίζουν οι ομάδες μας στην Ευρώπη.

Διαβάστε ακόμα:

Σε άλλο τσουβάλι το Ολυμπιακός - Βέροια από το Ολυμπιακός - Ατρόμητος