ΣΤΗΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΝΤΟΝΗ!

πηγή: Intime
 

Δεν ψηφίζουν το νομοσχέδιο του Κοντονή Σταύρου οι Ανεξήρτητοι Έλληνες. Φοβερά πράγματα. Ο Σύριζα παραμύθι φούρναρης ξεκίνησε αγώνα για την πάταξη της διαφθοράς στο ποδόσφαιρο και ο Παύλος Χαϊκάλης, ο γνωστός κωμικός ηθοποιός αλλά σοβαρός πολιτικός ξεκαθάρισε ότι το κόμμα του είναι εναντίον του Κοντονή.

Τι σημαίνει αυτό; Αν δεν περάσει από τη Βουλή το νομοσχέδιο του Κοντονή Σταύρου, τότε ο Ζακυνθινός παραιτείται. Είναι σχεδόν απίθανο να παραμείνει υφυπουργός. Τι θα συμβεί; Πολλά λέγονται. Ένα απ΄αυτά είναι ότι ο Κοντονής Σταύρος θα αποσύρει το νομοσχέδιο για να το επαναφέρει πιο... ολοκληρωμένο το καλοκαίρι.

Ήδη, λοιπόν, το κόμμα της συγκυβέρνησης, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, διαφοροποιήθηκαν από τον Κοντονή Σταύρο, διότι λένε πως είναι καταστροφή για το ποδόσφαιρο, θα υπάρξουν συνέπειες αρνητικές, αν πειραχθεί το αυτοδιοίκητο της ΕΠΟ. Μήπως είναι στημένοι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες;

Δεν υπάρχουν μόνο στημένα ματς στο πρωτάθλημα. Δεν αποκλείεται, λοιπόν, ο Σύριζα να ζήτησε από το κόμμα του Καμμένου να σαμποτάρει το νομοσχέδιο του Κοντονή, για να μη χρεωθεί η κυβέρνηση το grexit από FIFA και UEFA.

Διαβάστε ακόμα:

Αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης ο Μαρινάκης!