Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΕΚΑΝΕ... ΧΟΜΠΥ ΣΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ

πηγή: Intime
 

Είναι ξεκάθαρο ότι ο ανακριτής διαφθοράς, θα παρουσιάσει οπωσδήποτε ενόχους, συγκεκριμένους ενόχους με όνομα και διεύθυνση, που είχαν σχέση στην εγκληματική οργάνωση του πρωταθλήματος. Δεν παίζει σε καμμία περίπτωση και με καμμία πιθανότητα ότι δεν στέκουν νομικά κατηγορίες και ότι ο δικαστής απλά θα παραμείνει με τις υποψίες.

Λέει πολλά το γεγονός ότι ο ειδικός ανακριτής κύριος Ανδρεάδης έχει ήδη απαγορεύσει την ενασχόληση με το ποδόσφαιρο σε κάποια άτομα. Όπως και η... περίεργη αναζήτηση ευθυνών σε διαιτητές-πρωτοφανής και παγκόσμια πρωτοτυπία- γιατί έδειξαν κίτρινη, κόκκινη κάρτα, γιατί έδωσαν, δεν έδωσαν πέναλτυ.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός κρίνεται ύποπτος ως ο έχων το πρώτο ρόλο στην εγκληματική οργάνωση. Με ποιο συμφέρον; Δεν αποκλείεται ο ανακριτής να... αδιαφορήσει γι' αυτή τη «λεπτομέρεια». Συμμετέχει κάποιος σε εγκληματική οργάνωση διότι οφελείται οικονομικά. Ποιο, λοιπόν, μπορεί να είναι το όφελος του συγκεκριμένου Μαρινάκη.

Ασφαλώς, αν τελικώς, κατά την κρίση του ανακριτή και του εισαγγελέα, ο Μαρινάκης είναι αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης, αυτό δεν θα συμβαίνει επειδή ο εφοπλιστής κάνει το... χόμπυ του. Από την άλλη, ο ανακριτής πιθανόν να θεωρήσει ότι ναι μεν ο Μαρινάκης δεν έβαλε τίποτα στην τσέπη του προσωπικά, όμως είχε πάρει όφελος από την εγκληματική οργάνωση, διότι ο Ολυμπιακός έπαιρνε το πρωτάθλημα, με συνέπεια το προνόμιο των μπόνους από τη συμμετοχή στο τσάμπιονς ληγκ.

Διαβάστε ακόμα:

Γιατί ο Μαρινάκης κάνει το παιχνίδι του Κοντονή