ΟΤΑΝ Ο ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ... «ΣΩΤΗΡΙΑ»

πηγή: Intime
 

Να σου πω εγώ ο μαλάκας τι είναι αυτό που θα μ' έκανε άνω-κάτω αν ήμουν υφυπουργός αθλητισμού. Υποβιβάζεται μία ομάδα από την σούπερ ληγκ και αντί να πηγαίνει στην Β' εθνική, «βολεύεται» στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα, στη λεγόμενη γάμα εθνική. Η μεν ΠΑΕ γλυτώνει χρέη, το δε κράτος κι ένας σωρό κόσμο χάνει τα λεφτά του.

Υποβίβαζεται ο Εργοτέλης, αλλά κι αυτός σκέπτεται να... ξεπεράσει το εμπόδιο της Β' εθνικής και να παρκάρει στο ερασιτεχνικό. Τι σημαίνει αυτό; Η ΠΑΕ θα μπει στην εκκαθάριση και η ομάδα όταν επανέλθει στη Β' εθνική θα έχει νέο ΑΦΜ. Αφού, όμως, ο Εργοτέλης και ο κάθε Εργοτέλης δεν οδηγείται από την σούπερ ληγκ στην Β' εθνική, το ΙΚΑ χάνει στη μισθοδοσία των παικτών, το κράτος φόρους. Κι αν η ομάδα της Β' εθνικής έχει έσοδα από τηλεοπτικά δικαιώματα κάτι τσιμπάει η ΕΠΟ, το ταμείο της Αστυνομίας.

Έτσι που λες. Αν είσαι σοβαρός κι όχι παραμύθης υφυπουργός αντιμετωπίζεις τέτοια συγκεκριμένα προβλήματα με το νομοσχέδιο, όχι αερολογίες.

Έτσι που λες. Σωτηρία δεν είναι για μια ΠΑΕ να σώσει την κατηγορία, να παραμείνεις στην σούπερ ληγκ, είναι να... υποβιβαστεί.

Διαβάστε ακόμα:

Να καταγγείλει η ΑΕΚ τον Κοντονή