ΑΝ Ο ΚΟΝΤΟΝΗΣ ΗΞΕΡΕ ΤΙ ΗΘΕΛΕ

πηγή: Intime
 

Ο αποδυτηριάκιας είναι με το grexit. Το λέω φόρα παρτίδα. Ο στόχος είναι να καθαρίσει το ποδόσφαιρο, συμφωνούμε όλοι. Για να επιτευχθεί, λοιπόν, ένας τέτοιος σπουδαίος στόχος ας θυσιαστεί η συμμετοχή της εθνικής ομάδας και των ελληνικών ΠΑΕ στις διοργανώσεις της FIFA και της UEFA, για δύο, για πέντε χρόνια.

Πρόσεξε τι διαβάζεις. Δεν θέλω grexit, δεν θέλω απομόνωση της Ελλάδος από το διεθνές ποδόσφαιρο. Λέω ότι θα συμφωνούσα 100% με την αναγκαιότητα του grexit, αν πρόκειται, επιτέλους, να καθαρίσει η μπουγάδα στο πρωτάθλημα.

Δεν ρίχνω καμμία ευθύνη στην FIFA και στην UEFA. Δεν είμαι παραμύθης πολιτικός τύπου Κοντονή. Αν ήμουν στη θέση του Κοντονή θα ξεκαθάριζα τα πράγματα και στο κόμμα μου και στον κόσμο:

«Για να παρέμβω πολιτικά και να πατάξω τη διαφθορά στο ποδόσφαιρο θα γράψω στα παπάρια μου το αυτοδίοικητο της ΕΠΟ, το οποίο είναι ευνόητο γιατί θέλει να το προστατεύει η FIFA. Δεν έχω τίποτα με την FIFA, καλώς απαιτεί το αυτοδίοικητο σε κάθε χώρα-μέλος της, όμως εγώ για να τη τελειώσω τη δουλειά ζητάω να συμφωνήσετε στον αποκλεισμό των ελληνικών ομάδων από τις διεθνείς διοργανώσεις».

Για να ξηγηθείς έτσι πρέπει να είσαι σίγουρος ότι θα πετύχες. Όχι, δηλαδή, και να κλειστεί για κάποιο διάστημα το ελληνικό ποδόσφαιρο στα σύνορα και να συνεχίσει να είναι αυτό που είναι.

Διαβάστε ακόμα:

Να καταγγείλει η ΑΕΚ τον Κοντονή