Η ΔΥΣΦΗΜΗΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

πηγή: Intime
 

Το παιχνίδι είναι 0-0 στο ημίχρονο και παίζω νίκη του Ολυμπιακού στο δεύτερο ημίχρονο. Κανένας δεν μπορεί να μου πει τίποτα. Στο Καραϊσκάκη είναι το ματς. Και αντίπαλος η Βέροια. Αν, όμως, ποντάρω στο ημίχρονο 500.000 ευρώ, ότι ο αγώνας θα τελειώσει 3-0, ε, τότε η δουλειά βρωμάει.

Δικαιολογημένα να με ρωτήσει ο δικαστής με ποια λογική, με ποια μαντεψιά τζογάρω τόσα λεφτά με τόσο ρισκαδόρικο αποτέλεσμα. Ε, νομίζω ότι ο δικαστής θα με δικαιολογήσει αν του πω ότι είδα το τελικό 3-0 στον ύπνο μου.

Μιλάμε σοβαρά. Και λέμε, τι; Όταν ο ανακριτής βγάζει «σκάρτα» δύο παιχνίδια του Ολυμπιακού, τότε δυσφημείται ο πρωταγωνιστής. Άσχετο ότι δεν είχε καμμία ανάμειξη σε κάθε βρωμιά. Άσχετο ότι κέρδισε καθαρά, πεντακάθαρα.

Παρεξηγείται ακόμα το γεγονός ότι ο Ατρόμητος και η Βέροια δεν έβαλαν παίκτες στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Ενώ αυτό έπρεπε να κάνουν προς το συμφέρον τους! Να επιλέξουν, δηλαδή, το ματς με τον Ολυμπιακό για να εκτίσουν την ποινή οι παίκτες τους.

Αφού, σου λένε, το 'χω που το 'χω χαμένο το ματς με τον Ολυμπιακό, τον ανώτερό μου που τον παίζω εκτός έδρας. Το ίδιο που έκαναν οι ομάδες που επρόκειτο να «συναντηθούν» με τη Νίκη Βόλου και τον ΟΦΗ, δύο ΠΑΕ που έχουν αποχωρήσει από το πρωτάθλημα. Όπως, λοιπόν, είχαν το δικαίωμα να επιλέξουν σε ποιο από τα προσεχή ματς θα «ξετιμωρηθούν» οι παίκτες τους με 4 κίτρινες κάρτες, το έκαναν στο ματς με τις απούσες ΠΑΕ της Νίκης και του ΟΦΗ.

Διαβάστε ακόμα:

Γκέλα του ανακριτή για την εγκληματική οργάνωση