Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΑΠΟΚΛΕΙΕΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΠΟ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΗΓΚ

πηγή: Intime
 

Άσε τι γράφουν. Άσε τι λένε και τι γράφουν. Κυκλοφορεί μπόλικη ανευθυνότητα. Στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό δικαιολογημένα, λέω εγώ, κάνουν όνειρα. Να πάνε αυτοί αντί του Ολυμπιακού στο τσάμπιονς ληγκ. Τι ισχύει, όμως. Τι είναι εκείνο που μπορεί να γίνει, αυτό έχει σημασία. Νομίζω.

Ο Ολυμπιακός έχει καπαρώσει και φέτος την απ' ευθείας πρόκριση του στους ομίλους του τσάμπιονς ληγκ. Ναι, αλλά ο Μαρινάκης, κατά τον ανακριτή, είναι αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης, άρα παίζει χοντρά το ενδεχόμενο να αποκλειστεί ο πρωταθλητής και την εικοσιπενταρού να την κάνει παντελόνι ο Αλαφούζος ή, ο Ιβάν.

Ποιος θα αποφασίσει τον αποκλεισμό ή, όχι του Ολυμπιακού επειδή είναι υπό κατηγορία ο μεγαλομέτοχός του; Η UEFA, βέβαια. Ποιος άλλος, όχι βέβαια ο Αλαφούζος και ο Σαββίδης, ούτε ο Κοντονής. Η οποία UEFA, και άσε τι λέει σήμερα ο σπαγγέτι δικηγόρος Ινφαντίνο, κάνει ό, τι θέλει. Όπως στο λέω. Όπως το διαβάζεις. Η ΟΥΕΦΑ μπορεί να αποφασίσει και υπέρ και κατά του Ολυμπιακού. Χωρίς να δίνει λογαριασμό σε κανέναν.

Την είχε πληρώσει η Φενέρ Μπαξέ διότι ο μεμέτης πρόεδρος της ήταν απλά υπόδικος, δηλαδή χωρίς να περιμένει η ΟΥΕΦΑ την οριστική καταδίκη ή, απαλλαγή του Τούρκου μεγαλομέτοχου. Κι αν, τελικά, η ΟΥΕΦΑ αποκλείσει τον Ολυμπιακό, την ευθύνη θα την ρίξει στον Μαρινάκη. Ότι ο Μαρινάκης, επειδή έδωσε δικαιώματα και βρέθηκε μπλεγμένος κατά τον ανακριτή, είναι αυτός που αποκλείει την ομάδα του από το τσάμπιονς ληγκ.

Ο Ινφαντίνο ήδη είπε, μάλλον άφησε να εννοηθεί ότι δεν θα την πληρώσει ο Ολυμπιακός, ακόμα κι αν η ελληνική δικαιοσύνη βρει ένοχο τον Μαρινάκη. Είπαμε. Άσε τι λέει. Πρώτον, η ΟΥΕΦΑ κάνει ό, τι θέλει. Δεύτερον, η ΟΥΕΦΑ κάνει ό, τι συμφέρει. Τρίτον, αυτή την εποχή το κλίμα είναι τέτοιο στην Ελλάδα που η ΟΥΕΦΑ δεν θα θέλει να πάει κόντρα. Τι ψυλλιάστηκες;

Διαβάστε ακόμα:

Χωρίς φορεσιά πρωταθλητή, ο Ολυμπιακός 1-1