ΤΙΜΩΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΣΤΟΝ ΣΠΑΝΟΥΛΗ

πηγή: Intime
 

Ο Γιαννακόπουλος μας πήρε μονότερμα. Αυτή είναι η αλήθεια. Εκλεψε την μπάλλα και δεν μας άφησε να την ακουμπήσουμε. Μόνο που έβαλε καμμιά δεκαριά αυτογκόλ. Δεν επέτρεψε με τις απανωτές γκέλες του να ασχοληθεί κανείς με την ενέργεια του Σπανούλη.

Δεν ακούω, είπε το παλληκάρι κι έγινε της πουτάνας το μαγκάλι. Κανείς δεν πίστεψε ότι ο Βασιλάκης χρειάζεται ωριλά. Ολοι συμφώνησαν χωρίς να το κουβεντιάσουν ότι Το κωλόπαιδο θέλει να μας πικάρει. Μετά ακολουθούν και τα άλλα : «Εχεις φάει ψωμί στην ομάδα μας και δεν σέβεσαι» κι άλλα περισπούδαστα εθνικοπατριωτικά της εξέδρας.

Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει πρόβλημα παιδείας που δεν αφορά μόνο στη φανατισμένη εξέδρα. Οι σπίκερ, παράδειγμα που χρησιμοποιούν συνεχώς την έκφραση «Kill Bill». Γιατί λοιπόν να μην πειστώ, εγώ, ο μη μυημένος στην ιδιότυπη αργκό του τηλε-μπάσκετ, ότι αυτοί οι ρεμπεσκέδες προτρέπουν τον κόσμο να καθαρίσει τον Σπανούλη. «Kill Bill», δηλαδή «Σκοτώστε τον Μπιλ».

Ο Σπανούλης βεβαίως δεν είναι από άλλον πλανήτη. Γνωρίζει πώς λειτουργεί η ομάδα, η εξέδρα, το σύστημα. Μην μου πεις ότι είναι αθλητής και πάνω στην ένταση του αγώνα ανεβάζει 200 σφυγμούς και μπορεί να ξεφύγει. Παίρνει αρκετά εκατομμύρια για να είναι σοβαρός επαγγελματίας, να τιθασεύει μπάλλες και συμπεριφορές. Ρωτήστε τον προπονητή του πώς του φάνηκε η χειρονομία, τη στιγμή ειδικά που ο Ολυμπιακός είχε καθαρίσει το παιχνίδι.

Ο Σπανούλης είναι για πρόστιμο και τιμωρία από την ίδια του την ομάδα, όμως υποπτεύομαι ότι ο γάβροι θα ήθελαν να γκρεμίσουν τα τείχη του Πειραιά, αν υπήρχαν, για να τον υποδεχθούν. Ο κωλοπαιδισμός μεταφράζεται και ως ηρωισμός στην οπαδική διάλεκτο. Και τώρα που καλύψαμε το κεφάλαιο Σπανούλης, μπορούμε να μιλήσουμε ξανά για τις εμετικές συμπεριφορές των γηπεδούχων...

Διαβάστε ακόμα:

Ο Γιαννακόπουλος καταδικάζει τις χυδαιότητες στον Σπανούλη