ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ Ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ Η, ΜΙΛΑΕΙ ΣΟΒΑΡΑ;

πηγή: Intime
 

Δεν αποκλείω ο προπονητής του Παναθηναϊκού να εννοεί αυτά που λέει. Το χειρώτερο. Να μιλάει σοβαρά και να μην δουλεύει τον κόσμο. Να προσγειωθούμε.

Δύο τινά συνέβησαν στη Κέρκυρα για τον Παναθηναϊκό. Και δεν έπαιξε καλά. Και δεν πήρε αποτέλεσμα. Ασφαλώς το πιο άσχημο είναι ο πρώτο. Επειδή η ομάδα έδειξε ότι δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση εν όψει των play-off.

Μην πει κανείς ότι ούτε ο ΠΑΟΚ είναι σόι τούτη την εποχή. Όποιος το πει αυτό είναι εκτός πάνελ. Τέσσερις ομάδες παίζουν στα πλαίη-οφ, δεν είναι μόνον ο ΠΑΟΚ αντίπαλος του Παναθηναϊκού.

Και ο Ιωάννης Αναστασίου είπε τη μεγάλη κουβέντα μετά το 1-1 στην Κέρκυρα. «Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη για το αποτέλεσμα». Πλήρως, το τόνισε. Για τη μετριότατη εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του ποιος ανέλαβε την ευθύνη, δεν μας είπε ο Ολλανδός ιπτάμενος.

Τι θα πει «Αναλαμβάνω την ευθύνη», για να κάνουμε ταμείο. Όχι, βέβαια, ότι δεν υπάρχει πρόβλημα. Ποιο, λοιπόν, είναι το πρόβλημα. Και γιατί υπάρχει πρόβλημα. Εδώ σε θέλω.

Δεν έχει ευθύνη μόνον ο Αναστασίου στην ομάδα. Ευθύνη έχει και ο Αλαφούζος. Μήπως ο προπονητής αναλαμβάνοντας την ευθύνη καταργεί τον πρόεδρο, εννοώ ότι του αφαιρεί την ευθύνη, για τη δουλειά του προπονητή.

Τι πλάκα είναι αυτή με την... ευθύνη, που την αναλαμβάνουν οι προπονητές, όμως χωρίς να παίρνουν το κόστος στην περίπτωση που η αγωνιστική αποτυχία προκαλεί σοβαρή βλάβη στο ταμείο της ΠΑΕ.

Διαβάστε ακόμα:

Με λένε Μαρινάκη, όχι Κομπότη