ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

πηγή: Intime
 

Με το ζόρι ο Κοντονής Σταύρος θέλει να τον καταγράψει η Ιστορία σαν τον υπουργό «νούμερο». Ακαταλαβίστικη η επιμονή του. Δεν θέλει να κάνει πίσω, κατανοητό. Ποιος, όμως, άλλος εκτός από τον ίδιον έκανε βήματα και προχώρησε πάνω στο οικόπεδο που είναι γεμάτο νάρκες.

Σηκώθηκε η υπουργάρα και τράβηξε, χωρίς προηγουμένως να κλείσει ραντεβού, με την UEFA. Μα, δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Οι απατεώνες της UEFA είναι σοβαροί. Έχουν κανόνες. Αν θέλουν κάτι από Ελλάδα απευθύνονται στην ΕΠΟ. Τέρμα και τελείωσε. Αν από Ελλάδα, δηλαδή μια ΠΑΕ, πολύ περισσότερο μια κυβέρνηση, θέλει κάτι θα απευθυνθεί πρώτα στην ΕΠΟ. Χωρίς την μεσολάβηση της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας κανένας δεν είναι αποδεκτός στην UEFA. Τέρμα και τελείωσε.

Όταν δεν είχε πάρει αδειοδότηση ο Παναθηναϊκός, ο Αλαφούζος έτρεξε στην Ελβετία να... καθαρίσει. Πού πας, κύριε; Έχω ραντεβού, είχε πει. Παραμύθι. Καμμία συνάντηση δεν είχε κανονιστεί και γι' αυτό ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού δεν είχε γίνει δεκτός.

Ο Κοντονής Σταύρος πέταξε στην Ελβετία, όχι βέβαια με έξοδά του αλλά με αεροπορικά εισιτήρια που τα πλήρωσα εγώ ο φορολογούμενος, για να συναντηθεί με τον... Ινφαντίνο. Δεν έγινε δεκτός. Γιατί; Είπαμε. Ό, τι είπαμε, ισχύει. Δεν θα ξαναλέμε τα ίδια. Τα είπες, κύριε υφυπουργέ με τον γραμματέα της UEFA στην Αθήνα, τι άλλο να πούμε στην Ελβετία. Oύτε ο Πάτρικ Κομνηνός, όχι μόνον ο Ινφαντίνο, δεν έκανε δεκτό τον υφυπουργό μας! Στο φινάλε έχουμε και δουλειές, δεν είμαστε τσαρκαδόροι, να καβαλάμε το αεροπλάνο για τις τσάρκες μας.

Τελικά, ο Κοντονής με το νομοσχέδιο του τι βιόλα βαράει; Φως φανάρι ότι ο άνθρωπος κάνει την πλάκα του. Δήθεν ότι κάνει κι αυτός την επανάστασή του.

Διαβάστε ακόμα:

Τα πακέτα αλλάζουν χέρια