ΟΤΑΝ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΤΣΩΝΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

πηγή: Intime
 

Στις 28 Δεκεμβρίου 2013 έγινε απόπειρα δολοφονίας με σφαίρες στον κύριο Αιμίλιο Κοτσώνη, τότε μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ο Αιμίλιος Κοτσώνης κατηγορείται για την υπόθεση των δύο τόνων ηρωίνης.

Στον Ολυμπιακό επί προεδρίας Βαγγέλη Μαρινάκη ο Κοτσώνης δεν είχε ποτέ ενεργή συμμετοχή, η σχέση του με την ΠΑΕ ήταν απλά τυπική, λόγω της στενής σχέσης του με τον μεγαλομέτοχο.

Η κόρη, μάλιστα, του Αιμίλιου Κοτσώνη, η Τζούλια ήταν η νονά στη βάπτιση της κόρης Ελένης του Βαγγέλη Μαρινάκη, όπως οι εφοπλιστές Μάρκος Ξυλάς και Γιώργος Συμπούρας.

Αξιοπρόσεκτη λεπτομέρεια: Μέσα στους καλεσμένους της εκδήλωσης στο Ekali club, για τα βαπτίσια της κόρης του Μαρινάκη, ήταν και ο Γιάννης Αλαφούζος! Συνέβη ένα χρόνο πριν ο Μαρινάκης εξαγοράσει το πακέτο μετοχών του Ολυμπιακού από τον Σωκράτη Κόκκαλη. Και τρία χρόνια πριν ο Αλαφούζος γίνει πρόεδρος στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Πώς αλλάζουν οι καιροί, εννοώ οι... σχέσεις.

Τον Μάρτιο του 2014 η ΠΑΕ Ολυμπιακός έβγαλε σκληρή ανακοίνωση, με την οποία κατηγορούσε στα ίσα την Αστυνομία και προσωπικά τον αρχηγό της, για «ζητήματα που αφορούσαν την ασφάλεια Μαρινάκη» στο ντέρμπυ με τον Παναθηναϊκό. Με την ευκαιρία εκείνης της διαμαρτυρίας ο Ολυμπιακός τα έχωνε στην αστυνομία και για την αδιαφορία της όταν πυροβολήθηκε το μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ Αιμίλιος Κοτσώνης.

Διαβάστε ακόμα:

Αρχηγός ο ανάπηρος Τούρκος της Βουλιαγμένης