ΟΛΑ ΕΓΙΝΑΝ ΟΠΩΣ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ!!!

ΠΗΓΗ: Intime
 

Με απόλυτη επιτυχία τελείωσε ένα ακόμα θαυμαστό πρωτάθλημα στην Ελλάδα. Είμαστε οι πρώτοι στον κόσμο! Κανένας δεν μπορεί να σταθεί απέναντι μας, να μας ανταγωνιστεί. Φοβερά πράγματα. Όλα, ρε, τα αποτελέσματα έκατσαν όπως όλοι τα περιμένανε.

Μια εβδομάδα δουλεύανε τα κομπιουτεράκια. Επειδή άπασαι οι ομάς που κινδυνεύανε δεν έπαιζαν μεταξύ  τους. Ούτε μια. Η κάθε μία αντιμετώπιζε αδιάφορη αντίπαλο. Καμμία διασταύρωση.

Και την τελευταία αγωνιστική πήγαν περίπατο τα κομπιουτεράκια και μπήκαν στην πρίζα τα ραδιοφωνάκια, τα τρανζιστοράκια, τα κινητά, χωρίς αγωνία! Υπήρχε σιγουριά για τις… μαντεψιές!!!

Ποιος αμφισβητούσε ότι θα έρθει το «διπλό» στο Εργοτέλης- Λεβαδειακός (φωτό); Και ότι ο Ολυμπιακός θα ισοφαρίσει τον Πλατανιά. Το ίδιο και ο Ατρόμητος την Καλλονή. Ότι στην Θράκη θα κάτσει ένας βαρβάτος «άσσος». Και το «Χ» είναι το μόνο αποτέλεσμα που συμφέρει Πανιώνιο και ΠΑΟΚ.

Όλα τα ματς παίχτηκαν στα ίσα. Πεντακάθαρα. Κρυστάλλινα. Και ακριβώς επειδή δεν έγινε καμμιά πουστιά τα παιχνιδάκια ήταν απολύτως προβλέψιμα. Να σου πω, όμως! Γιατί μας έχουν παραξευτυλήσει οι απατεώνες της UEFA, αυτοί οι πράκτορες του σαγώνια με τα μπιλιετάκια που μας στέλνουν. Ότι αυτά τα ματς είναι στημένα, εκείνα είναι χειραγωγημένα και άλλες τέτοιες παπαριές.

Έχω κάθε λόγο να τα λέω αυτά διότι αβαβά ματς γίνονται και στα ευπρεπή και λουσάτα πρωταθλήματα. Όλα, λοιπόν, που λες, τα αποτελέσματα στην τελευταία αγωνιστική ήρθαν λες και ήταν σημαδεμένα, που δεν ήταν. Ο μέγας θρίαμβος του Κοντονή Σταύρου, η προσπάθεια του οποίου για την εξυγίανση έχει αρχίσει και αποδίδει. Το μόνο άγνωστο ήταν η λεπτομέρεια με την ισοβαθμία στον πάτο της βαθμολογίας, αλλά κι αυτό προβλεπότανε. Μια στιγμή, ρε.

Δεν υπάρχει κανονισμός που να μου επιβάλει να χάσω. Ούτε να κερδίσω. Να το φέρω ισόπαλο. Και να με εμποδίσει να πετύχω τον στόχο μου. Αν, δηλαδή, λέμε τώρα, τον ΠΑΟΚ τον συνέφερε το «Χ», γιατί να ρισκάρει για τη νίκη. Το ίδιο και ο Πανιώνιος.

Διαβάστε ακόμα:

Ολυμπιακός και εγκληματική οργάνωση