ΕΙΝΑΙ ΜΑΦΙΟΖΟΣ Η, ΟΧΙ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ;

πηγή: Intime
 

Τον Ολυμπιακό να υποβιβάσουν, κάθαρση δεν γίνεται. Αποδυτηριάκιας μιλάει. Τον Μαρινάκη να βάλουν φυλακή, το πρωτάθλημα θα είναι αυτό που είναι. Αυτό που ήταν πάντα.
Αυτή είναι η κουβέντα επειδή κάποιοι κάνουν θόρυβο και με τίτλους βαρύγδουπους μετ' εμβατηρίων, και με πολύ κόντραμπάσο, ότι είναι κατηγορούμενος και ο πρόεδρος του
Ολυμπιακού. Ότι αυτός είναι ο αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης.

Στο καπάκι μετά από μερικές ώρες, καταγράφεται από ορισμένους ότι ο Μαρινάκης δεν εμπλέκεται στην υπόθεση με τη Βέροια. Τίποτα δεν αποκλείω. Να είναι μαφιόζος ο Μαρινάκης. Να μην είναι. Να είναι και να μην αποδειχθεί τίποτα. Άλλο είναι αυτό που αξίζει να πούμε. Το πιο επικίνδυνο απ' όλα. Να εξηγήσω.

Για πατσαβούρες είναι όσοι μιλάνε για πόλεμο στη διαφθορά του ποδοσφαίρου. Όλοι αυτοί οι Μυτούδηδες που τα περιμένουν όλα από τη Δικαιοσύνη. Κανένας δικαστής, ο πιο αυστηρός, ο πιο σωστός δεν καθαρίζει τη μπουγάδα στο πρωτάθλημα. Τίποτα περισσότερο δεν μπορεί να κάνει ο δικαστής από το να μαγκώσει τους ενόχους.

Αυτό δεν είναι κάθαρση. Τη δουλειά αυτή την κάνει μόνο η πολιτική εξουσία, όχι η δικαστική. Μόνο με ουσιαστική παρέμβαση σκοτώνεις τις συνθήκες εκείνες που γεννούν βρωμιά και σαπίλα.

Ολυμπιακός Βόλου και Καβάλα υποβιβάστηκαν νταηλίκι, Μπέος και Ψωμιάδης πήγαν φυλακή. Και τι έγινε; Μια τρύπα στο νερό. Χωρίς μπουμπουλήθρες. Έπεσαν τίτλοι πρωτοσέλιδοι με ηχητικά εφέ και κάποιοι παραμύθηδες λάνσαραν τα μπρούτζινα μπαλάκια τους. Μαλακίες. Ιστορίες για τον Τοτό και την Μικρή Λουλού.

Έφτιαξε ένα νομοσχέδιο της πλάκας ο Κοντονής Σταύρος και πανηγυρίζει ότι έκανε το καθήκον της αριστερής κυβέρνησης. Μάγκας και ο Κοντονής Σταύρος με όπλο την
οδοντογλυφίδα του.

Γι΄αυτό σου λέω. Δεν αλλάζει τίποτα όποιες και όσες ποινές ρίξουν. Η αλήθεια είναι μία. Το πρωτάθλημα είναι βρώμικο. Και δεν βλέπω να θέλουν να το καθαρίσουν. Εκτός κι αν τα περιμένουν όλα από τη Δικαιοσύνη, να βγάλει αυτή το φίδι από την τρύπα, όταν εδώ και χρόνια κυκλοφορεί ασύδοτα στην πιάτσα.

Διαβάστε ακόμα:

Τι είπε ο Μαρινάκης στους παίκτες του για το ματς με τη Βέροια