Η ΧΟΛΕΡΑ ΕΚΑΝΕ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ

πηγή: Intime
 

Όλη η αρρώστεια του πρωταθλήματος απλώθηκε την τελευταία αγωνιστική. Την είδανε και τυφλοί, την πήραν πρέφα και οι πιο μαστούρηδες οπαδοί.

Και να θέλεις να κρύψεις τη χολέρα του πρωταθλήματος, τη γενική παράλυση, δεν γίνεται όσο παραμύθης και να είσαι. Μόνο κάνεις το κορόιδο. Να βλέπεις τον καρκίνο και να κυκλοφορείς με παραισθήσεις.

Πρωταθλητής, λέει, ο Ολυμπιακός. Άξιος και καθαρός. Σ' ένα πρωτάθλημα σπάραγμα. Τον είδαμε τον περήφανο πρωταθλητή με τον Πλατανιά. Δεν έμεινε ευχαριστημένος ούτε ο κυρ-Σάββας, ο Θεοδωρίδης. Δεν έχει δίκαιο, όμως. Αν ήταν σωστός σαν άνθρωπος του ποδοσφαίρου θα συμφωνούσε που θα ήταν παράλογο ο πρωταθλητής Ολυμπιακός να μην εκφράζει το... πρωτάθλημα.

Πρωταθλητής ο Ολυμπιακός, όμως αυτού του πρωταθλήματος, όχι κάποιας άλλης χώρας. Πτώμα και η φιναλίστ του κυπέλλου Ελλάδος Ξάνθη. Θα ήταν έκπληξη να μην έκανε τη μία αποτυχία μετά την άλλη όσο τελείωνε η σαιζόν. Όπως και Ο ΠΑΟΚ! Κατέδειξε κι αυτός το αγωνιστικό του εκτόπισμα στο φινάλε, στη Νέα Σμύρνη. Άλλη μια μελαγχολική περίπτωση ομάδας κορυφής.

Χωρίς να κερδίσει και ο Ατρόμητος πέρασε καταϊδρωμένος και με τη ψυχή στο στόμα στην τετράδα των play-off. Στο γενικό κλίμα ασορτί και ο Παναθηναϊκός, αν και αυτός κέρδισε την τελευταία αγωνιστική. Μιλάμε για στάχτη στα μάτια. Πραγματικά ήταν κάτω του αναμενόμενου η γενική εικόνα του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα.

Διαβάστε ακόμα:

Τελείωσε το πρωτάθλημα, πιάνουν δουλειά οι δικηγόροι