ΟΛΟΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ Η ΜΠΑΡΤΣΑ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ

 

Είδες πώς αλλάζουν τα πράγματα; Μπάλλα βλέπουμε. Ολα είναι μέσα. Ο Γκουαρδιόλα πήγαινε να πάρει και τα τρία, ο Λουίς Ενρίκε που τα Χριστούγεννα γκρίνιαζε για πάρτη του η μισή Καταλωνία, είναι στον τελικό του Champions League και με καβατζωμένο το πρωτάθλημα στην Ισπανία.

Θα σου πω το μυστικό, για μένα, την κατακόρυφης ανόδου της Μπαρτσελώνα. Είναι αυτός ο αρχιτσόγλανος ο Σουάρες. Ξετιμωρήθηκε στο τέλος του Οκτώβρη. Χρειάστηκε κανά δυο μήνες να προσαρμοστεί και να πάρει παιχνίδια στα πόδια του. Μετά έκανε φανταστική τριπλέτα με τον Μέσι και τον Νεϋμάρ.

Στο Μόναχο ο Μέσι παρίστανε τον πλέι μέικερ, ο Σουάρες έκανε τις ασίστ και ο Νεϋμαρ σκόραρε. Τα ψηλόκορμα παλληκάρια που είχαν οι Γερμανοί στα σέντερ μπακ δεν πρόλαβαν ούτε λουμπάγκο να πάθουν. Ο δε Νόγιερ απέτυχε να κάνει μια εμφάνιση ανάλογη με εκείνη του πρώτου ημιχρόνου στην Καταλωνία.

Μην περιμένεις να κάνεις την ανατροπή του αιώνα, χωρίς ο τερματατζής σου να πιάνει τα άπιαστα. Ο Μπενατία το κάρφωσε στην αρχή και έφτιαξε ατμόσφαιρα, όμως σε ένα τεταρτάκι μέσα πάπαλα. 1-2 γύρισε το ματς.

Παρατήρησες πως στο ημίχρονο βγήκε ο Σουάρες και η Μπάρτσα έκανε συντήρηση. Αρπαξε δύο κι έχασε. Ο Γκουαρδιόλα έβγαλε τους πιο χλιδάτους παίκτες του αλλαγή για να κάνει το δικό του κομμάτι. Στο τέλος όλοι έφυγαν ευχαριστημένοι. Η Μπάγερν κέρδισε 3-2, η Μπάρτσα στον τελικό, ο Γκουρδιόλα άλλη μια, την τελευταία σεζόν του στη Βαυαρία. Αυτό το τελευταίο είναι πρόβλεψη.

Στο τελικό του Βερολίνου; Σίγουρα η Μπάρτσα. Θα είναι η Ρεάλ; Μάγο με πέρασες; Πού θες να ξέρω;

Διαβάστε ακόμα:

Τι είπε ο Μαρινάκης στους παίκτες για το ματς με τη Βέροια