Η ΜΑΦΙΟΖΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΟ... ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ

πηγή: Intime
 

Έφαγε πολύ ξύλο από αγνώστους ο Χριστόφορος Ζωγράφος, ο οποίος εκτελεί καθήκοντα αρχιδιαιτητή κι αυτός είναι που ορίζει τα κοράκια στα παιχνίδια της σούπερ ληγκ. Η μαφιόζικη επίθεση τον έστειλε στο νοσκοκομείο κι αυτός είπε ότι του είχε τηλεφωνήσει ο Μελισσανίδης. Ήταν μάλλον επόμενο οι αντίπαλοι του αφεντικού της ΑΕΚ να θεωρήσουν... βέβαιο ότι αυτός κρύβεται πίσω από την δολοφονική κακοποίηση του Ζωγράφου.

Ο Μελισσανίδης αμέσως παραδέχθηκε, άλλωστε δεν το είχε κρατήσει κρυφό, ότι πράγματι τηλεφώνησε στο μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας που επί της ουσίας αναπληρώνει τον αρχιδιαιτητή, τον Σκωτσέζο Ντάλας. Τελικά, αποδείχθηκε ότι το τηλεφώνημα του Μελισσανίδη μόνον απειλητικό και... προειδοποητικό δεν ήταν στον Ζωγράφο.

Όπως αποδείχθηκε ότι ο Μελισσανίδης δεν έκανε κανένα τηλεφώνημα, κανένα άλλο τηλεφώνημα στις ημερομηνίες που υποστήριζε ο Ζωγράφος ότι δέχθηκε απειλητικό τηλέφωνο από τον μίστερ Aegean.

Ας αφήσουμε στην άκρη τον Μελισσανίδη και την πρόθεσή του να καταφύγει στη δικαιοσύνη επειδή έτσι ή, αλλοιώς τον συνέδεσαν κάποιοι με τον τραυματισμό του Ζωγράφου. Άλλο είναι το καυτό ενδιαφέρον που πάλι έχει σχέση με τηλεφωνικές υποκλοπές και αφορούν όχι τον Μελισσανίδη, αλλά τον Ζωγράφο. Κυκλοφορούν κάποια πολύ περίεργα πράγματα, που πιθανόν να μη μείνουν στις κασέτες προς προσωπική χρήση μόνον.

Διαβάστε ακόμα:

Γάτος του παρασκηνίου την έπεσε στον Μελισσανίδη