ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΜΑΓΚΙΤΗΣ Ο ΠΟΝΗΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ ΚΟΝΤΟΝΗΣ

πηγή: Intime
 

Αν ήμουνα το αφεντικό της FIFA θα την πετούσα έξω την Ελλάδα από το παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Επειδή δεν θα δεχόμουν να αγνοήσω αυτά που είμαι υποχρεωμένος να σεβαστώ. Και επειδή, με ποια λογική και ποιο θράσος η Ελλαδίτσα, ούτε το μισό του μισού, ούτε το ένα εικοστό του διεθνούς ποδοσφαίρου να μου χαλάσει το μαγαζί.

Υπάρχουν δύο πλευρές. Αυτή της FIFA και η άλλη του... Κοντονή Σταύρου. Ο μεν Έλληνας υφυπουργός έχει κάθε δικαίωμα να υλοποιεί ό, τι θεωρεί σωστό και είναι νόμιμο, όμως στην χώρα του. Όχι να επιβάλλει ανατροπή δεδομένων στις πέντε ηπείρους. Μην τρελλαθούμε.

Είναι εντελώς παλαβιάρικο να έχει απαίτηση υπουργός του Ελλαδιστάν, το Καραγκιοζιστάν, του Συριζιστάν, του Λαμογιστάν να γίνει το κέφι του και το σύμπαν των κρατών της οικουμένης να κάνει το κορόιδο.

Πώς θα ξηγιόμουνα εγώ αν ήμουν Κοντονής Σταύρος. Είπαμε τι θα έκανα αν ήμουν Γιόζεφ Μπλάτερ. Με τη μία θα έβγαζα την κόκκινη κάρτα στην Ελλάδα. Χωρίς δεύτερη συζήτηση grexit. Αν, όμως, ήμουν στη θέση του Κοντονή Σταύρου δεν θα έκανε κωλοτούμπα. Εννοώ δεν θα έκανα ξανά κωλοτούμπα. Γιατί ήδη ο υφυπουργός την έκανε γυριστή σε κάποια σημεία στο αθλητικό νομοσχέδιο.

Αν, λοιπόν, ήμουν ο Κοντονής Σταύρος και δεν ήμουν απατεώνας πολιτικός και θεωρούσα ότι για να προχωρήσει η κάθαρση χρειάζεται το νομοσχέδιό μου, θα έγραφα τον Μπλάτερ και την FIFA του, γνωρίζονται εκ των προτέρων ότι το grexit είναι αναπόφευκτο. Στα παπάρια μου, όμως! Υπεράνω είναι να ξεβρωμίσει ο τόπος στο χώρο του ποδοσφαίρου που δυσφημεί την Ελλάδα. Που κρατάει έξω από το πρωτάθλημα την υγεία στο οικονομικό του γίγνεσθαι.

Ο στόχος είναι το κράτος να κερδίζει από την επιχειρηματική δραστηριότητα του πρωταθλήματος. Όχι οι ΠΑΕ να ταλαιπωρούν την εφορία, οι πρόεδροι των ομάδων να μην πληρώνουν παίκτες και το ποδόσφαιρο να αποτελεί χουλιγκανικό βιότοπο.

Άρα, αφού θεωρώ ότι σαν υπουργός για να βάλω μια τάξη θα χρειαστεί να καταργήσω το αυτοδιοίκητο της ΕΠΟ, θα προχωρήσω θυσιάζοντας την επαφή με το διεθνές ποδόσφαιρο για 4-5 χρόνια.

Ο Κοντονής Σταύρος τι κάνει; Κοροϊδεύει. Κωλοτούμπες κάνει. Από στιγμή σε στιγμή θα έρθει το φιρμάνι από την FIFA και θα του λέει: Ή, τα παίρνεις πίσω αυτό κι εκείνο από το ψηφισμένο αθλητικό σαν νόμο ή, grexit. Και η υπουργάρα θα τα πάρει πίσω. Γιατί; Επειδή δεν είναι σε θέση να κάνει ρήξη με το κατεστημένο, επειδή είναι της αριστεράς με το στόμα. Επειδή έστησε όλο αυτό το πανηγύρι με την δήθεν εκστρατεία κατά της διαφθοράς στο ποδοσφαίρο μόνον για τη λεζάντα του. Αριστερός μαγκίτης. Βλάχος πονηρός.

Διαβάστε ακόμα:

Τι είπε στον Κοντονή πρώην υφυπουργός αθλητισμού