ΠΟΙΟΝ ΠΑΙΚΤΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΠΑΟΚ

πηγή: Intime
 

Μια φορά κι ένα καιρό, η ιστοριούλα μοιάζει με παραμύθι, όμως είναι γεγονός, ήταν ένας Σέρβος ποδοσφαιριστής που δεν τον ήξερε ούτε η θεία του. Δεν αποκλείεται να μη γνώριζε ότι ήταν ποδοσφαιριστής και η μάνα του. Και πήγε παρακαλετά στον Πανιώνιο αυτός ο Πάντιτς. Κι όταν μετά βρέθηκε στην Αθλέτικο Μαδρίτης του κάνανε άγαλμα του παικταρά.

Έναν τέτοιο αρχιμπαλαδώρο χρειάζεται ο ΠΑΟΚ. Πρώτα αυτόν. Ας μην τον πούμε ηγέτη και αρχηγό. «Έναν» όπως ήταν ο Ζάετς στον Παναθηναϊκό. Ο Σαμπανάτζοβιτς στην ΑΕΚ. Ο Ιμπαγάσα στον Ολυμπιακό. Ένας παίκτης-θερμοστάτης, που ρυθμίζει από τον κεντρικό άξονα της ομάδας το πως αμύνεται η ομάδα, το πώς και πότε αναπτύσσεται, το πώς δουλεύει, έτσι ή, αλλοιώς, ανάλογα με τις συνθήκες κάθε αγώνα.

Δεν θέλω να ζυγίσω κάθε παίκτη που παίζει πρωτοσέλιδα για μεταγραφή στον ΠΑΟΚ. Κάποιοι είναι πολύ καλοί για το επίπεδο των μικρομεσαίων ομάδων του πρωταθλήματος, όχι για τον ΠΑΟΚ. Πρώτα απ' όλα, όμως, ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να μιλάει για μεταγραφές αν δεν στοχεύσει για τον «Έναν».

Ομάδα θέλει να φτιάξει ο ΠΑΟΚ, όχι μακεδονική και σπαρτιατική φάλαγγα, όπου όλοι είναι φαντάροι και κανένας δεν καθαρίζει για όλους τους άλλους, αλλά μόνον για τον διπλανό του. Αν πράγματι ο ΠΑΟΚ στοχεύει πρωταθλητισμό διαρκείας κι όχ ενός γύρου θα ψωνίσει παίκτες ορθολογικά, αφού πρώτα καταλήξει στον «Έναν». Αυτόν να βρει.

Διαβάστε ακόμα:

Υποβιβασμός για δωροδοκία τιμωρημένου παίκτη