ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΣΙΣΑΙ Ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

πηγή: Intime
 

Είσαι προπονητής και κάνεις νεύμα σε ποδοσφαιριστή να ετοιμαστεί. Δεν σου βγαίνει το ματς και στην απελπισία σου σηκώνεις έναν τελειωμένο παίκτη, π.χ. τον Πράνιτς. Δεν έχεις, άλλωστε, επιλογές σ' ένα ρόστερ φτωχό, όπως αυτό του Παναθηναϊκού. Φτωχό, δηλαδή, για ομάδα που θέλει να κτυπήσει τον Ολυμπιακό. Τον πρωταθλητή, που διαθέτει ρόστερ και περισσότερο ποιοτικό και πιο πλουραλιστικό.

Δεν τον θέλει τον Τζιμπρίλ Σισαί ο Αναστασίου. Να του κάνει τι στον Παναθηναϊκό; Παικταράς ο Γάλλος, αγωνιστής μέσα στο γήπεδο, πολεμιστής, εκρηκτικός και παθιασμένος, όμως «τελειωμένος». Όχι «καμένος» όπως π.χ. ο Πράνιτς και ο Πέτριτς.

Τι θα πει «τελειωμένος» ο Σισαί; Θα πει ότι ακόμα και για το δεύτερο επίπεδο της Ευρώπης, στην πιάτσα θεωρείται πλέον «φευγάτος» ο λατρεμένος της πράσινης εξέδρας. Ότι έχει εγκαταλείψει το ποδόσφαιρο και το μυαλό του είναι στην... μόδα. Στις μπίζνες που έχουνε σχέση με ρούχα. Ήδη, συνεργάζεται με μια μπουτίκ του Κολωνακίου.

Δεν αποκλείεται να θυμήθηκε ότι είναι βάζελος ο Σισαί και να δηλώνει οπαδός γιατί ψάχνει πελάτες στα ρούχα που εμπορεύεται. Θεμιτό. Λέμε για τον Αναστασίου, που δεν τον θέλει. Τι, δηλαδή, να τον έχει στην ομάδα και να περιμένει να καθαρίσει το παιχνίδι μόνον με το όνομά του; Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα.

Ύστερα είναι και το άλλο. Είναι πράγματι βάζελος κι όχι απλά πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού ο Τζιμπρίλ Σισαί, που προανήγγειλε την άφιξη του στην Αθήνα; Τον Δεκέμβριο του 2012 έπαιζε ο Παναθηναϊκός στο Λονδίνο με την Τότεναμ και δεν έκανε καν τον κόπο να επισκεφθεί την ομάδα, να πάει στο γήπεδο, τότε παίκτης της Κουήν Παρκ Ραίηντζερς ο Σισαί. Έπαιζε, δεν έπαιζε το παλληκάρι που έμαθε κι αυτός τι σημαίνει βάζω τον κώλο μου στον πάγκο.

Διαβάστε ακόμα:

Αποκαλύψεις Παναθηναϊκής τρέλλας