ΧΑΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ Η ΚΟΥΠΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

ΠΗΓΗ: Intime
 

Ένας τελικός με δύο πρόσωπα, ένα κάθε ημίχρονο. Στο πρώτο η Ξάνθη έπαιξε έτσι που μισεί ο Ολυμπιακός. Μην τον πιέσει ο αντίπαλος, αυτό δεν γουστάρει ο πρωταθλητής. Όποια ομάδα δείξει θρασύτητα ο Ολυμπιακός εξαφανίζεται από το γήπεδο. Δεν υπάρχει. Δεν κάνει ευκαιρίες. Δεν παίρνει πρωτοβουλίες.

Τα μαύρα του χάλια είχε ο Ολυμπιακός στο ημίχρονο. Έκανε περισσότερα φάουλ από την Ξανθούλα. Τι σημαίνει αυτό; Δεν είχε τη μπάλλα. Και έβαλε τη σκοντίτσα μέσα στα καρέ του Ρομπέρτο. Με αλλεπάλληλα κόρνερ.

Όλα ανατράπηκαν στα τελειώματα του πρώτου ημίχρονου. Ο μαχητής, ο νταής, η φανατίλα Μπέρτος έκανε την γκραν γκέλα. Γιατί; Το παλληκάρι σαλτάρησε επειδή είχε πάει πολύ καλά. Θεώρησε ότι είναι παικταράς. Ότι μπορούσε να κάνει επίδειξη. Και με το... στήθος γύρισε τη μπάλλα στον τερματοφύλακα, ο οποίος όμως ήταν σε απόσταση και δίπλα του βρισκόντουσαν παίκτες του Ολυμπιακού. Το γκολ-χάρισμα το έκανε ο Χάρα. Εκεί τελείωσε ο τελικός.

Το 1-0 ήταν υπεραρκετό για να ξεκλειδώσει ο Ολυμπιακός. Ήρθε και το προσωπικό, το θεϊκό γκολ του Ντομίγκεζ(φωτό) και απλά σφραγίστηκε ο θρίαμβος του Ολυμπιακού, που τελικά έληξε 3-1.