ΤΖΟΓΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΠΕΡΕΙΡΑ

πηγή: Intime
 

Στην Πόρτο έγινε προπονητής ο Βίτωρ Περέιρα, όμως σύμφωνα με ρεπορτάζ από Πορτογαλία μερηά η Μπενφίκα, λέει, θέλει τον προπονητή του Ολυμπιακού. Πέτσινα ρεπορτάζ ή, αληθινά. Δεν ξέρεις. Ξέρεις να σκέπτεσαι, όμως.

Η καλή σκέψη δίνει πάντα την απάντηση. Η καλή σκέψη ποτέ δεν σε βγάζει άουτ και αράουτ.

Ανοικτό το θέμα της παραμονής του Περέιρα στον Ολυμπιακό. Επόμενο όταν ένας επαγγελματίας δεν έπεισε, άσχετο αν η ευθύνη δεν είναι όλη δική του. Δεν καταγράφεται στα
συν του Πορτογάλου ότι πήρε την ομάδα στον κατήφορό της και, τελικά, τελείωσε τη σαιζόν με το πρωτάθλημα, ίσως και με το κύπελλο.

Με τους αντίπαλους που τον... απείλησαν ο Ολυμπιακός θα έπαιρνε την κούπα και χωρίς προπονητή. Τα κριτήρια που αναμένεται να παίξουν στην ανανέωση της συνεργασίας του
Ολυμπιακού με τον Περέιρα είναι πιο... ουσιαστικά, όχι το πρωτάθλημα και το νταμπλ. Κατ' αρχήν, η ιδιοκτησία του Ολυμπιακού περισσότερο από κάθε άλλον είναι σε θέση να εκτιμήσει την παρουσία του Πορτογάλου στα αποδυτήρια. Τι άλλαξε στον Ολυμπιακό. Τι πρόσθεσε. Τι βελτίωσε.

Δεν είναι εύκολη η απόφαση να δοθεί τέλος στη συνεργασία με τον Περέιρα. Ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης. Ένας άλλος Περέιρα. Κάποιος καλύτερός του, που όμως θα αποδειχθεί χειρώτερός του. Τζόγος η δουλειά.

Διαβάστε ακόμα:

Νέα μπούκα Μαρινάκη στα αποδυτήρια των διαιτητών