ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΣ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΚΟΥΓΙΑΣ

πηγή: Intime
 

Προβλέπω να παίρνει αναβολή ο Αλέξης Κούγιας στο τριμελές εφετείο πλημμελημάτων Πατρών, που είναι κατηγορούμενος γιατί, λέει, δεν υπέβαλλε όπως όφειλε τέσσερις φορές
τον ισολογισμό της ΠΑΕ Παναχαϊκής. Σιγά, μωρέ! Δεν είναι υπόλογος μόνον ο Κούγιας, κι άλλες 15 ΠΑΕ το ίδιο. Μήπως, άλλωστε, είναι η πρώτη φορά που ο δικηγόρος θα πάρει
αναβολή για μια υπόθεσή του.

Ποιο είναι το θέμα, που αξίζει να θίξουμε με αφορμή την παραβίαση των νόμων 2190 του 1920 και του 2725 του 1990 από πλευράς μεγαλομέτοχου της Παναχαϊκής. Ότι δεν υπάρχει τίποτα όρθιο στην Ελλάδα. Φταίει, δεν φταίει ο Κούγιας και ο κάθε πρόεδρος ΠΑΕ θα απαλλαγεί. Όταν γίνει η δίκη.

Γιατί; Γιατί έτσι. Γιατί εδώ είναι Ελλάδα. Γιατί η Ελλάδα έχει νόμους. Και επειδή είναι Ελλάδα τους νόμους της δεν τους εφαρμόζει. Τόσο απλό είναι το έργο. Κατηγορούμενος είναι κάποιος παράγοντας του ποδοσφαίρου και στο δικαστήριο θα πει ότι με κυνηγάνε. Ότι με εξαπάτησαν. Ότι δεν έπεσε στην αντίληψή μου.

Άσε τι λένε οι νόμοι. Μέχρι και την άδεια της ΠΑΕ μπορεί να πάρει η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού από ομάδα για το συγκεκριμένο αδίκημα. Δεν έχει γίνει ποτέ. Ούτε και θα γίνει. Γιατί; Γιατί έτσι. Γι' αυτό είναι άξιος συγχαρητηρίων ο Κούγιας, επειδή κάνει αγώνα να αλλάξουν τα πράγματα στο μπουρδέλο.

Διαβάστε ακόμα:

Επειδή ο Σωτήρης Νίνης δεν είναι αλητόπαιδο