ΟΠΩΣ ΜΙΑ ΣΤΑΡ ΤΟΥ ΣΙΝΕΜΑ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΕΡΑΣΕΙ

πηγή: Intime
 

Ο Αντσελότι είναι προπονηταράς. Μη σου πω ο καλύτερος στην πιάτσα, διότι στη δουλειά του δεν του λείπει κάτι, ενώ είναι καλλιτέχνης, με έρωτα στην προπονητική και επικοινωνιακός με ποδοσφαιριστές, όσο ντίβες κι αν είναι αυτοί. Κι όμως, η Ρεάλ του είπε «Τελειώσαμε». Γιατί;

Φουλ από τίτλους το βιογραφικό του Ιταλού που πέρασε από τα πιο μεγάλα μαγαζιά, Ίντερ, Μίλαν, Παρί, Τσέλσυ και με την Ρεάλ τα πήρε όλα, πρωτάθλημα, κύπελλο, τσάμπιονς ληγκ, σούπερ καπ Ευρώπης και παγκόσμιο καπ. Κι όμως, η «βασίλισσα» του είπε «Μέχρι εδώ, Κάρλο, τελειώσαμε». Γιατί;

Βεβαίως στο ποδόσφαιρο υπάρχει και η ήττα. Η απώλεια, δηλαδή, του πρωταθλήματος και της κάθε διάκρισης. Από την άλλη, όμως, και η Ρεάλ δεν είναι όποια κι όποια, για να ξέρουμε τι λέμε. Δεν τον ήθελε άλλο τον Αντσελότι η Ρεάλ, όχι γιατί απέτυχε φέτος στην Ευρώπη και την Ισπανία να επαναλάβει τις επιτυχίες του 2014. Ούτε γιατί αμφισβητεί την αξία του προπονητή.

Δυο χρόνια είναι πολλά για την Ρεάλ με τον ίδιον προπονητή. Αυτή είναι η αλήθεια. Φοβερό, ε; Σα να φοβάται η βασίλισσα ότι θα γεράσει, θα χάσει τη λάμψη της όπως μια σταρ και πριν την πιάσουν οι υστερίες, ο πανικός που απειλείται με ρυτίδες και κυτταρίτιδα, τρέχει στον πλαστικό χειρουργό. Έτσι και η «βασίλισσα» αναζητεί συνεχώς την... ανανέωση με άλλα ονόματα, προπονητή και ποδοσφαιριστών.

«Πάληωσε» ο Αντσελότι δυο χρόνια στην Ρεάλ. Η ανάγκη για νέο όνομα στον πάγκο είναι επιτακτική. Νέος προπονητής ας είναι παληός, παληοσειρά όπως π.χ. ο Ράφα Μπενίτες. Ας υστερεί σε όνομα και αξία του Αντσελότι ο Ισπανός. Αρκεί που θα κάνει την «αλλαγή», αρκεί που θα είναι ένα καινούργιο όνομα στην βασίλισσα.

Διαβάστε ακόμα:

Οταν ο Εσιέν ξεβράκωσε τον Καζανόβα!