ΜΠΛΑΤΕΡ ΣΤΗΝ FIFA ΟΠΩΣ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ

 

Ρε, τον απατεώνα τον Γιόζεπ Μπλάτερ, το αφεντικό της FIFA των σκανδάλων. Δεν το βάζει κάτω. Δεν παραιτείται, δηλαδή. Έφθασε στα 80, δεν του φθάνει να γίνει επίτιμος, ένας Μητσοτάκης στην παγκόσμια συνομοσποδνία, αλλά να παραμείνει ακόμα μάχιμος. Εξουσιαστής που δεν εγκαταλείπει, δεν παραδίδει ούτε το ένα τα εκατό της προσωπικής του επιρροής στο οικονομικό γίγνεσθαι, φανερό και απόκρυφο στην FIFA. «Νομίζω ότι είμαι λίγο καιρό στην ομοσπονδία. Θέλω κι άλλα χρόνια μαζί σας» ανέφερε μετά την επανεκλογή του.

Ενότητα! Αυτό είναι το μεγάλο ατού που θα προτάσσουν όσοι βρίσκονται σε δύσκολη θέση. Καλούν τους πάντες σε... ενότητα. Αυτό έκανε ο Μπλάτερ. Όπως κάνει και ο Έλληνας πρωθυπουργός, που δεν έχει πρόβλημα με τον κόσμο, με τον λαό, όπως λένε οι αριστεροί και λοιποί παραμύθηδες.

Το πρόβλημα ο Αλέξης Τσίπρας το έχει εσωκομματικά. Με τους συντρόφους εκείνους, οι γκραν παραμύθηδες είναι αυτοί, που ζητάνε συνέπεια στις ιδεολογικές θέσεις του σύριζα και στα προεκλογικά μούσια. Είναι γκραν παραμύθηδες οι αντιπολιτευόμενοι εσωκομματικά του Τσίπρα διότι αναφέρονται στο... όνομα του λαού.

Απάτη! Ο λαός δεν θέλει συνέπεια. Στα παπάρια του λαού οι ιδεολογικές θέσεις του σύριζα. Ο λαός δεν θέλει να φύγουμε από την Ευρώπη, να παίρνει τη σύνταξή του θέλει και να μην πάθει και στα χαρτιά χρεοκοπία η ομαδάρα.

Επιστροφή στον απατεώνα Μπλάτερ. Ημέρα των εκλογών η χθεσινή και ζήτησε ενότητα. Να ενωθούν απατεώνες και μη, για να μην έρθουν άλλοι απατεώνες και μη. Επειδή μετά από 16 χρόνια αφεντικό στην FIFA αυτός δεν ήξερε τίποτα για την εγκληματική οργάνωση της FIFA.

Διαβάστε ακόμα:

Η μεγάλη απάτη στις εκλογές της FIFA