ΕΤΣΙ ΠΗΔΑΕΙ Ο ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΚΑΙ Η ΡΕΑΛ!

 

Η πιο μεγάλη στιγμή της Μπαρτσελώνα. Της φόρεσε κέρατα, ταράνδου μάλιστα, ένας ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης. Δεν έχει ξαναγίνει. Κι αυτός ο ποδοσφαιριστής της μισητής βασίλισσας είναι ο πηδηχταράς Κριστιάνο Ρονάλντο.

Φοβερά πράγματα. Όλα έγιναν βούκινο. Όλα ξεκίνησαν από την Ρωσίδα πρώην Ιρίνα Σάυκ που δεν άντεξε άλλο τις απιστίες του Πορτογάλου και δημόσια παραδέχθηκε ότι το κωλόπαιδο δεν σταμάτησε να πηγαίνει μ' άλλες. Αυτό ήτανε. Τα έδωσαν όλα οι παπαράτσι να μάθουν με ποιες το έκανε ο Κριστιάνο Ρονάλντο ενώ ήταν επίσημα δεσμευμένος με την μοντέλα. Και πιάσανε λαβράκι!

Αν είναι δυνατόν. Και την Μαλένα, ρε! Όχι, ρε. Το πρώτο μανουλομάνουλο της Καταλωνίας, την Μαλένε Κόστα, που ήταν ζευγάρι με τον μεγάλο αρχηγό Κάρλες Πουγιόλ. Τον παίκτη-σύμβολο της ομάδας.

Κι όμως! Ο Ρονάλντο, όπως το καρατσεκάρησαν οι παπαράτσι, πηδούσε και την Σαμίρα Σαλομέ του Μάρκ Μπάρτρα, αλλά και την Μαλένα Κόστα.

Ποιος, αναρωτιέμαι, θα πάρει «εκδίκηση» από πλευράς Μπαρτσελώνα. Ποιος ποδοσφαιριστής θα πηδήξει γκόμενα ποδοσφαιριστή της Ρεάλ. Μόνον; Δεν φθάνει να 'ναι γκόμενα. Ούτε μνηστή ποδοσφαιριστή. Σύζυγο να πηδήξει για να πάρει τη ρεβάνς από τον Ρονάλντο!

Διαβάστε ακόμα:

Με ποιον λαμογιάριζε ο αρχιδιαιτητής Ζωγράφος