ΓΙΑΤΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΠΑΛΙ Ο ΜΠΛΑΤΕΡ

 

Μου φεύγει από τα χείλη ένα κάποιο μισοχαμόγελο ειρωνείας μ' αυτά που είπε ο Πλατινί, ο Φίγκο και ο πρίγκηπας που αποφάσισε να αντιμετωπίσει τον Γιόζεπ Μπλάτερ στις εκλογές της FIFA. Τα έχουνε με τον Ελβετό απατεώνα επειδή δεν μπορούν να τον κερδίσουν. Και λένε μαλακίες.

Ότι επικρατεί διαφθορά στα νταραβέρια της FIFA. Ότι ο Μπλάτερ έπρεπε να παραιτηθεί όταν τσακώσανε τους άλλους στο ξενοδοχείο της Γενεύης, διότι τα ξέρει όλα, διότι είναι και μέσα σ' όλα τα κόλπα. Είπαμε. Μαλακίες λένε.

Ψέματα λένε όλοι όσοι, αδίκως λέω εγώ, κατηγορούνε τον απατεώνα, τον αρχιμαφιόζο Μπλάτερ. Αν ήταν σωστοί οι Πλατινί, Φίγκο και σία θα έπρεπε να τα βάλουν μ' άλλους. Να τα πούμε όλα.

Κατ' αρχήν, ρωτάω, γιατί εξελέγη για πέμπτη φορά ο Μπλάτερ. Εδώ σε θέλω. Επειδή είναι απατεώνας. Γι' αυτό. Επειδή μοιράζει τα πακέτα με τρόπο τέτοιο που ικανοποιεί τους μεγαλοπαράγοντες του ποδοσφαίρου σ' όλη τη γη. Γι' αυτό. Επειδή όλοι, δηλαδή οι περισσότεροι βολεύονται με αρχηγό τον Μπλάτερ. Γι' αυτό.

Ο επόμενος Μπλάτερ για να έχει διάρκεια σαν αρχινταραβεριτζής της FIFA θα εκλεγεί, θα ξαναεκλεγεί αν έχει τη ματσαραγκιά να ικανοποιεί τα λογικά και τα «παράλογα» προσωπικά αιτήματα της εκλογικής πελατείας.

Διαβάστε ακόμα:

Πακεταρισμένος για Γκουαντάναμο ο Μπλάτερ