Ο ΠΑΟ 9-0 ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΙΒΑΝ!

ΠΗΓΗ: Intime
 

Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό. Είναι σήμερα η μόνη ομάδα στην Ελλάδα που κρατάει υψηλά τη σημαία της ποδοσφαιρικής αξιοπιστίας. Η μόνη ομάδα, ρε γαμώτο, που παίζει μπάλλα. Όποιος δεν το παραδέχεται πάσχει από οπαδητίτιδα Β.

Και ρωτάω. Γιατί τόση διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες που ξεκίνησαν με στόχο την πρωτιά στα play- off. Τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ. Τι είδαμε πάλι στη Λεωφόρο; Τους γηπεδούχους να τους βλέπεις και να τους χαίρεσαι από τη μια και από την άλλη του φιλοξενούμενους να μοιάζουν τόσο αξιολύπητοι όσο εκείνοι που ζητάνε βοήθεια στα φανάρια. Τόση διαφορά!

Τέσσερα παιχνίδια ο Παναθηναϊκός, τέσσερις νίκες, με σούμα 9-0 στα γκολ. Κανονικά δεν είναι μόνο 10 βαθμοί η διαφορά ανάμεσα στους δύο αντιπάλους, 14 με 4. Δέκα είναι και τα γκολ του Παναθηναϊκού, όχι εννέα, αν υπολογίσεις τη γκολάρα του Μπεργκ που κακώς δεν έγραψε το 3-0 και ακυρώθηκε σαν οφσάιντ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός έκανε τη χάρη στον ΠΑΟΚ να του παραχωρήσει τις πρωτοβουλίες. Στο φινάλε παίρνουν κάποια φράγκα από τη Nova και πρέπει να αποζημιωθεί ο κόσμος που βλέπει τηλεόραση. Όχι, δηλαδή, η μία ομάδα να παίζει μπάλλα και η άλλη να είναι για τα μπάζα.

Ο ΠΑΟΚ, όμως, δεν είναι μόνο για τα μπάζα. Είναι και για τα αποχωρητήρια σε στρατόπεδο μεταναστών. Κρίμα. Δέκα φορές κρίμα. Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Αυτός είναι ο μεγαλομέτοχος, αυτή την ομάδα παρουσιάζει μετά από 3 χρόνια. Χωρίς νίκη σε τέσσερα παιχνίδια, και το χειρώτερο να μη βλέπεται σαν ομάδα. Να κυκλοφορεί στο γήπεδο και να αναρωτιέσαι για ποιο λόγο. Πραγματικά είναι τόσο απαράδεκτος ο ΠΑΟΚ που δεν υπάρχει λογική εξήγηση γιατί συμμετέχει στα play-off.