Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΕΒΑΛΕ ΠΛΑΤΗ ΓΙΑ... ΠΕΡΕΙΡΑ!

πηγή: Intime
 

Τελικά, ο Βαγγέλης Μαρινάκης παρά τις «ιδιαιτερότητές» του, είναι κλάση πρόεδρος ΠΑΕ με προσόντα που δεν τα διέθεταν προεδράρες που έμειναν στην Ιστορία. Θα μου πεις ότι σήμερα είναι άλλη εποχή, που σημαίνει ότι το ποδόσφαιρο απαιτεί μια περισσότερο ουσιαστική, πραγματιστική σχέση από τον κάθε μεγαλομέτοχο.

Σύμφωνοι, κάργα «παλαιοκομματικός» είναι και ο Μαρινάκης, εμφανίζεται σα γάβρος του θανάτου, άρρωστος Θύρα 7, αλλά σε σχέση μ' όλους τους άλλους προέδρους, χθεσινούς και σημερινούς, είναι πολύ μπροστά σε κινήσεις που έχουν σχέση με το ταμείο της ΠΑΕ.

Ο Περέιρα από τις πρώτες ημέρες του στον Ολυμπιακό καθόταν στο στομάχι του Μαρινάκη. Προσέλαβε τον Πορτογάλο ο Μαρινάκης διότι του έκανε το βιογραφικό του, κάποιος που δεν υπήρξε αξιόλογος ποδοσφαιριστής, είχε προδιαγραφές τεχνοκράτη και ήταν πολύ φιλόδοξος. Ένα είδος «Μουρίνιο». Γρήγορα διεπίστωσε ότι ο Περέιρα είχε συμπεριφορά «γεροντοκόρης».

Μη λέμε πολλά. Στο θέμα μας. Ο Μαρινάκης είχε ενεργοποιήσει το μηχανισμό με τους ατζέντηδες που νταραβερίζεται και τις άκρες του στην Ευρώπη να «απαλλαγεί» από τον Περέιρα. Να γλυτώσει απ' αυτόν, χωρίς να τον αποζημιώσει.

Ο εφοπλιστής πόνταρε και στο ότι ο Πορτογάλος δεν ήθελε μια απόλυση στην καριέρα του. Έτσι, στόχος εδώ και ημέρες του Μαρινάκη ήταν ερήμην βέβαια του Περέιρα να του βρει ομάδα! Να δεχθεί πρόταση από το εξωτερικό ο Περέιρα, χωρίς να μάθουν ποτέ τόσο η ομάδα όσο και ο ίδιος ο προπονητής, ότι πίσω από τυχόν συμφωνία τους κρύβεται ο Μαρινάκης.

Οι «άκρες» του Μαρινάκη παρουσιάζαν σαν τεφαρίκι τον Περέιρα, τον προπονηταρά που ανέλαβε διαλυμένο τον Ολυμπιακό και μ' αυτόν πήρε το νταμπλ. Τα κατάφερε να τον στείλει χωρίς να πληρώσει το πακέτο που όφειλε στον Πορτογάλο...

Διαβάστε ακόμα:

Για 5 χρόνια ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού