ΜΥΚΟΝΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΟΤΕ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΦΕΡΟΕ

πηγή: Intime
 

Εντάξει, η Ελλάδα δεν είναι πρωταθλήτρια Ευρώπης, εδώ και δέκα χρόνια το έχουμε ξεπεράσει. Δεν το ξεχάσαμε ότι το 2004 βγήκαμε πρώτοι, όμως ποτέ δεν παραμυθιαστήκαμε ότι γίναμε και βιτρίνα, ότι έχουμε θέση σε πρώτο τραπέζι της πίστας του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Όχι, όμως, και να χάνουμε, ρε, στο Καραϊσκάκη μέσα, από τα Νησιά Φερόε.

Έγινε. Όσο κι αν το έχουμε ξεχάσει. Έτσι είμαστε εμείς οι σοβαροί. Δεν είμαστε μαλάκες να θυμόμαστε τις ξευτύλες. Αυτά είναι για άλλους, που δεν θέλουν πραγματικά να ξαναντροπιαστούν. Να χάνουν επαγγελματίες άνθρωποι στην έδρα τους από ερασιτέχνες στο ποδόσφαιρο και επαγγελματίες ψαράδες, ξυλοκόπους, συλλέκτες βοτάνων, ταριχευτές φιδιών και πτηνών, φαροφύλακες, νεκροθάπτες, παρατηρητές εντόμων.

Το Σάββατο παίζει η εθνική Ελλάδος με τα Νησιά Φερόε και σύμφωνα με τα ρεπορτάζ έχει πέσει σκεπτικισμός κάργα σε Μαρκαριάν, Καραγκούνη και σία. Αισιοδοξία, βέβαια, αλλά και ανησυχία. Ο προβληματισμός για το ποιοι διεθνείς θα χρησιμοποιηθούν και ποια ακριβώς τακτική θα εφαρμόσουν απέναντι στα Νησιά Φερόε.

Φερόε είναι, ρε, όχι κάποια Μύκονος που προσφέρεται για ξεσάλωμα παρτούζες και σφηνάκια, gay τσάρκες, όπως λέμε μπουρδελότσαρκες, και εξορμήσεις σε μπαρόβιες παραλίες.

Διαβάστε ακόμα:

Σαμποτάζ στις μεταγραφές του Ολυμπιακού