ΣΚΟΤΑΔΙ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΕΣΚΡΙΜΠΑ!

 

Ο Μαρινάκης δεν πήρε προπονητή τον Βίτωρ Περέιρα για τέσσερις μήνες. Όχι, βέβαια. Έχει πάρει πολύ σοβαρά την εμπλοκή του στον Ολυμπιακό ο εφοπλιστής και δεν κάνει δουλειές του ποδαριού. Αν είναι δυνατόν! Ομάδα με μόνιμη θέση στο τσάμπιονς ληγκ ο Ολυμπιακός και να ψάχνει προπονητή για 3,5 μήνες. Ε, αυτός δεν είναι μεγαλομέτοχος αξιόπιστος, λέω για τον Μαρινάκη, αλλά ένα σούργελο από τα τόσα στην πιάτσα της Β' και Γ' εθνικής.

Ούτε ο Πορτογάλος Περέιρα, αυτή η νευρωτική γεροντοκόρη, ήρθε στον Ολυμπιακό για να μείνει μέχρι το τέλος της σαιζόν. Τι, δηλαδή! Προπονητής καριέρας, που ψάχνεται να μπει στο χάρτη και να κάνει μια αρπακτή; Σε καμμία περίπτωση.

Να, όμως, που Μαρινάκης και Περέιρα τα σπάσανε. Να μην έχει ο ένας καλή κουβέντα για τον άλλον. Και να σκεφθείς ότι με Περέιρα ο Ολυμπιακός πήρε το νταμπλ.

Και τώρα, έρχεται ο 50χρονος Φρανθίσκο Εσκριμπά Σεγούρα. Το «γραφείο» Μαρινάκη τον πέρασε από κρισάρα και τον βρήκε τον πιο κατάλληλο στα μέτρα του Ολυμπιακού. Κι έτσι είναι.

Είπε το «Ναι» ο Εσκριμπά», ο «μαραθωνοδρόμος» κάνει κέφι να τρέχει σε δρόμους μεγάλων αποστάσεων, αυτό έγινε κι αυτός τα έβαλε κάτω και εκτίμησε πως ο Ολυμπιακός είναι το πιο βολικό σκαλί για να τον βοηθήσει στην επαγγελματική του εξέλιξη.

Επί της ουσίας σκοτάδι, όμως. Κανείς δεν ξέρει τι είδους συνουσία θα προκύψει αν κλείσεις σ' ένα δωμάτιο δυο άτομα. Αν οι γυμνοί στο κρεββάτι θα βρουν αυτό που θέλουν ο καθένας από τον άλλον.

Να το πω αλλοιώς. Πιο καλύτερο προπονητή να έβρισκε ο Ολυμπιακός από τον Εσκριμπά. Πιο έμπειρο. Πιο ακριβό. Έναν προπονητή με διακρίσεις στο τσάμπιονς ληγκ κι όχι του επιπέδου της Έλτσε, πάλι θα έπαιζε στο σκοτάδι για το μέλλον της συνεργασίας τους. Ποιος το λέει αυτό; Η πραγματικότητα.

Διαβάστε ακόμα:

Σαμποτάζ στις μεταγραφές του Ολυμπιακού