ΓΙΑΤΙ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΜΕ ΤΡΟΙΚΑ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΟ

πηγή: Intime
 

Σώθηκε ο Ηρακλής, που επανήλθε στη σούπερ ληγκ, αν τελικά τελειώσει το deal με την τούρκις αιρλάινς. Το πακέτο, λέει, φθάνει μέχρι το ένα εκατομμύριο. Η ομάδα έβγαλε όλα τα συμβόλαια της σαιζόν και με παίκτες καλούς, μ' αυτά τα λεφτά. Και θα 'χει περίσσευμα.

Αυτή είναι η δύναμη μιας ΠΑΕ, οι χορηγοί. Οι διαφημίσεις. Και, βέβαια, τα έσοδα από τα τηλεοπτικά δικαιώματα. Τι να περιμένουν οι γεροντοκόρες από τα εισιτήρια. Ό, τι μαζέψουν από τις εισπράξεις δεν θα φθάνουν για τις πορτοκαλάδες. Και τα εμφιαλωμένα νερά.

Έχει χρηματοδότη η ηρακλάρα, αλλά ο άνθρωπος, μη ξεχνάμε, παρέλαβε χρέη και ομάδα εκτός πρωταθλήματος σούπερ ληγκ. Και τώρα που ανέβηκε, που βρέθηκε στη θέση του ο Ηρακλής, θα κινηθεί με τρόικα και μνημόνιο. Όπως και στη Β' εθνική. Μετρημένα πράγματα. Σφικτά.

Το αφεντικό το ίδιο έχει φτιάξει το μνημόνιο και ο ίδιος διαχειρίζεται τα οικονομικά σαν τροϊκανός. Όταν ο προπονητής παίρνει 23 χιλιάρικα το χρόνο πόσα να πάρουν οι παίκτες. Από 15 με 25 ο καθένας; Άντε τα πολλά, δηλαδή το κάτι παραπάνω, το έπαιρναν οι Ρομάνο, Περόν και Μπαρτολίνι. Έτσι θα πάει η δουλειά και στη σούπερ ληγκ. Παίκτες και προπονητές θα πάρουν περισσότερα όταν τα... φέρουν. Όταν η ομάδα βελτιώσει τα έσοδά της με την αγωνιστική της πορεία.

Διαβάστε ακόμα:

Δεν βοήθησε τον ανακριτή ο Χιου Ντάλας