ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ(!) Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΒΕΡΟΙΑ

πηγή: Intime
 

Άσε τι γράφουν. Ούτε αύριο, ούτε μεθαύριο θα βγει η απόφαση για την Βέροια. Για το αν θα υποβιβαστεί ή, όχι για την πασίγνωστη ιστορία του αγώνα Ολυμπιακού-Βέροιας 3-0. Το νέο είναι ότι η απόφαση θα είναι «έτοιμη» την άλλη εβδομάδα!

Τι διάολο να συμβαίνει στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ. Το πράμα ψήνεται. Μαγειρεύεται, και δεν μιλάω πονηρά. Η απόφαση είναι «έτοιμη», αλλά η Επιτροπή δεν είναι ακόμα... έτοιμη να την ανακοινώσει. Ίσως να περιμένουν και τι θα γίνει με την απολογία Μαρινάκη στον ανακριτή διαφθοράς. Δηλαδή;

Να σου πω. Θυμίζω, οι καταγγέλοντες ότι χειραγωγήθηκε το ματς Ολυμπιακού-Βέροιας κατέθεσαν πως ο τότε πρόεδρος της επαρχιακής ΠΑΕ Αρβανιτίδης είπε σε παίκτες του, στα αποδυτήρια, «Έχω συνεννοηθεί με τον Μαρινάκη». Δεν υπάρχει «πρόβλημα», δηλαδή, οι δύο πρόεδροι το έχουμε συμφωνήσει.

Γι' αυτή τη «λεπτομέρεια» θα ρωτηθεί ο Μαρινάκης από τον ανακριτή διαφθοράς; Και τι θα απαντήσει ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, άλλο ερώτημα.

Τέλος πάντων, έχει κουράσει αυτή η υπόθεση. Πολλοί οι ενδιαφερόμενοι, όχι μόνον η ΠΑΕ Βέροια αλλά και ομάδες που περιμένουν τον υποβιβασμό της. Διάδικοι, υπομνήματα, ένας φάκελλος ατελείωτος.

Μήπως υπάρχει διαφωνία στα μέλη της Επιτροπής σχετικά με την απόφαση της εισηγήτριας, είναι γυναίκα εφέτις, συνταξιούχος. Μήπως είπαν να το... ξαναδούμε, είμαστε όργανο δευτέρου βαθμού και να θεμελιώσουμε την τελική μας απόφαση. Γι' αυτό πάει την άλλη εβδομάδα.

Διαβάστε ακόμα:

Απαλλαγή Μαρινάκη ζητάει ο Σύλβα