ΠΟΣΟ ΜΕΤΡΑΝΕ ΟΙ «ΑΚΡΕΣ» ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΗΝ UEFA

πηγή: Intime
 

Οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού έχουν βάλει στόχο να τον καθαρίσουν από τα ευρωπαϊκά κύπελλα, λόγω της εμπλοκής του Μαρινάκη στην εγκληματική οργάνωση, όπως υποστηρίζουν. Θα το καραφέρουν, το ερώτημα.

Υπ' όψιν, ότι τα στοιχεία τα σχετικά με την εγκληματική οργάνωση που κατέχει ο ανακριτής διαφθοράς Ανδρεάδης στηρίζονται σε υποκλοπές τηλεφωνικών συνομιλιών. Αδιάφορο(!) για την UEFA αν αυτές οι υποκλοπές είναι νόμιμες, έγιναν με διαταγή εισαγγελέα, από τις κρατικές υπηρεσίες ή, είναι παράνομες. Ακόμα και μόνος του κάποιος να διαθέτει «γιώτα χι» υλικό που εξασφάλισε με τρόπο πειρατικό, είναι ΑΠΟΔΕΚΤΟ από την ΟΥΕΦΑ.

Κερδίζει εκατομμύρια από το ποδόσφαιρο η ΟΥΕΦΑ και η Νο1 φροντίδα της είναι η αξιοπιστία του προϊόντος της, του ποδοσφαίρου. Δεν θα δεχθεί, λοιπόν, με τίποτα μια ομάδα που κατηγορείται για στημένα παιχνίδια. Την αποκλείει επιτόπου! Με τις δικές της διαδικασίες! Όπως το έχει κάνει ΠΟΛΛΕΣ φορές σε αρκετές χώρες.

Ο Ολυμπιακός έχει άκρες στην ΟΥΕΦΑ. Περισσότερες από κάθε άλλη ΠΑΕ. Μη λέμε ονόματα. Αυτές, όμως, οι «άκρες» του Ολυμπιακού και της κάθε ομάδας, ακόμα και της Ρεάλ, ΔΕΝ μετράνε αν αυτή βρεθεί μπλεγμένη με βρωμοδουλειές.

Είπαμε. Ο τζίρος είναι μεγάλος από τα έσοδα στα κύπελλα Ευρώπης. Και κάθε χρόνο μεγαλώνει. Δεν θα επιτρέψει η UEFA να απαξιωθεί ηθικά το προϊόν που εμπορεύεται για χάρη καμμιάς κωλομάδας καμμιας κωλοχώρας.

Διαβάστε ακόμα:

Μέχρι 7 χρόνια εκτός Ευρώπης ο Ολυμπιακός!!!