ΣΤΗΝ UEFA ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΛΑΦΟΥΖΟ ΚΑΙ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ!

πηγή: Intime
 

Εκεί πήγε η δουλειά, λοιπόν. Στην UEFA. Ζητάμε από τους ξένους να καθαρίσουν τη μπουγάδα. Δεν υπάρχει ελληνική Δικαιοσύνη. Ούτε όργανα στο ποδόσφαιρο. Αυτά είναι για πλάκα. Όχι για να δώσουν λύσεις. Όχι για παρεμβάσεις ουσιαστικές.

Ο υπουργός Κοντονής Σταύρος, πού να 'ναι το παλληκάρι. Δεν αποκλείεται να άρχισε κιόλας τα μπάνια στη Ζάκυνθο. Αντί να κάνει τον παρατηρητή στις εξελίξεις στον πόλεμο, που έχει πάρει φωτιά και καίγεται το Κορδελιό, η υπουργάρα παρατηρεί από ένα ουζάδικο παραλιακό του νησιού της την απεραντοσύνη της θάλασσας.

Μιλάμε σοβαρά. Δεν υπάρχει κυβέρνηση. Επί της ουσίας κάνει μπανιστήρι, αν το κάνει κι αυτό. Ο ανακριτής και ο εισαγγελέας κάνουν παιχνίδι, η τριπλέτα Αλαφούζου, Σαββίδη, Μελισσανίδη, ο Μαρινάκης βέβαια που δείχνει να μην κωλώνει. Δεν βλέπω στο γήπεδο κανέναν κυβερνητικό, με φανέλλα σύριζα να κάνει έστω μια πασίτσα, ένα τακουνάκι. Τίποτα.

Στην UEFA, λοιπόν, κατέφυγε ο Παναθηναϊκός του Αλαφούζου κατά Ολυμπιακού. Το ίδιο έκανε, προς το παρόν παρασκηνιακά, και ο Μαρινάκης. Έβαλε κάποιον, ονόματα δεν λέμε, να ψιθυρίζει στο αυτί του Τζιάνι Ινφαντίνο να ρίξει μια... ματιά στο φάκελλο αδειοδότησης του Παναθηναϊκού.

«Αξίζει τον κόπο να δει η ΟΥΕΦΑ το πως πήρε αδειοδότηση για να παίξει στην Ευρώπη» ζήτησε ο... ενημερωμένος σχετικώς Μαρινάκης. Θα δούμε το αποτέλεσμα της κόντρας στη διεθνή σκακιέρα.

Διαβάστε ακόμα:

Ψυχασθένεια από τους κουραδόμαγκες