ΟΛΑ ΑΝΑΤΡΕΠΟΝΤΑΙ-ΘΗΛΕΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΣΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ!

πηγή: Intime
 

Σου δίνω τη μεγάλη είδηση. Την αποκλειστική είδηση, που από μόνη της λέει πολλά, για να μη πω ότι τα λέει όλα. Και ανατρέπει όλα τα πιθανά σενάρια περί απαλλαγής της Βέροιας.

Μη λέμε πολλά. Το χοντρό παιχνίδι της εγκληματικής οργάνωσης γίνεται στο περιβόητο ματς Ολυμπιακός-Βέροια 3-0 τον Ιανουάριο του 2013. Η υπόθεση βρίσκεται στα χέρια του ειδικού ανακριτή διαφθοράς για την εγκληματική οργάνωση και στην δευτεροβάθμια Πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ.

Ενώ όλοι περίμεναν την απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΟ από την περασμένη εβδομάδα ο αποδυτηριάκιας, μόνον αυτός, είχε γράψει ότι το πράμα ψήνεται. Μαγειρεύεται. Ποιο είναι το τελευταίο νέο να πούμε.

Την προσεχή Δευτέρα 29 Ιουνίου η υπόθεση θα επανασυζητηθεί! Και θα κληθούν να καταθέσουν οι «μάρτυρες κατηγορίες», ο τότε προπονητής της Βέροιας και παίκτες της που μιλούσαν για στημένο αγώνα στο Ολυμπιακός-Βέροια! Σημειώνω ότι η Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Ληγκ την έκανε αβαβά. Απάλλαξε την Βέροια, πήρε απόφαση σε μια ημέρα, χωρίς να ζητήσει να κληθεί κανένας! Η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ, αφού δουλέψανε κάποια σύρματα, καλεί να καταθέσουν όσοι έχουν μιλήσει για σικέ ματς στον ανακριτή Ανδρεάδη.

Συμπέρασμα. Η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ δεν έχει πεισθεί για την αθωότητα της Βέροιας. Αυτό «λέει» η ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΗ απόφαση να ξανασυζητηθεί η υπόθεση την προσεχή Δευτέρα.

Διαβάστε ακόμα:

Μήπως υπάρξει συμμαχία Μαρινάκη - Μελισσανίδη