ΠΟΙΟΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗ «ΦΥΓΗ» ΣΛΟΥΚΑ

πηγή: Intime
 

Περίεργο. Η ιδιοκτησία του μπασκετικού Ολυμπιακού γνώριζε καλά ποια είναι η κατάσταση πριν τα βάλουν στο τραπέζι, για την τελική διαπραγμάτευση, λέω για τη διαφορά τους με τον Κώστα Σλούκα. Ο ίδιος ο 25χρονος μπασκετμπωλίστας επίσης γνώριζε πως όσο κι αν ανέβαζαν την προσφορά τους για να παραμείνει στον Ολυμπιακό οι Αγγελοπουλαίοι, το πράμα δεν ανατρεπόταν. Επειδή τα λεφτά της Φενέρ Μπαξέ είναι περισσότερα.

Μιλάει το πακέτο. Θέλω να μείνω, όμως πόσα μου δίνεις. Μαζύ με το «Ναι» και το «Όχι» είναι πάντα το πακέτο. Αυτό αποφασίζει.

Ποιο είναι το περίεργο, λοιπόν. Ότι οι δύο πλευρές, η ανώνυμη εταιρεία Ολυμπιακός και ο ελεύθερος επαγγελματίας Κώστας Σλούκας μιλούσαν τέσσερις ώρες στο τελικό παζάρι. Περίεργο διότι και οι δύο πλευρές έπαιζαν με ανοικτά χαρτιά και δεν θα έπαιρναν οι ίδιοι την απόφαση, αλλά το πακέτο.

Ένας γάβρος, απ' αυτούς που περίμεναν την κατάληξη της συνάντησης ιδιοκτησίας και επαγγελματία, όταν ο Σλούκας γνωστοποίησε πια ότι δεν μένει σχολίασε απογοητευμένος «Για τα λεφτά είναι όλα». Ακριβώς. Για τα λεφτά είναι όλα. Πού είναι το κακό;

Παίζω μπάλλα για τα λεφτά. Αυτό σημαίνει υγεία. Παίζω μπάλλα διότι αυτή είναι η δουλειά μου, αλλά και για τα λεφτά. Κάτι άλλο, είναι αρρώστεια. Παίζω μπάλλα γιατί αυτή είναι η δουλειά μου, γιατί μ' αρέσει το μπάσκετ, αλλά και για τα λεφτά. Το ισορροπημένο είναι αυτό. Κάτι άλλο, είναι συφιλιτικό. Δεν το ήθελαν έτσι οι οπαδοί του Ολυμπιακού.

Πάντως, ο Σλούκας δεν έφυγε από την ομάδα για να τους πικράνει. Ούτε πάει στην Τουρκία επειδή γουστάρει να δώσει ευχαρίστηση στους οπαδούς της Φενέρ Μπαξέ. Να τα λέμε ίσια, όχι στραβά και ανισόρροπα τα πράγματα. Αυτοί που πανηγυρίζουν για τον Σλούκα είναι οι φενερμπαξέδες. Στο φινάλε οι γάβροι να μην έχουν παράπονο. Θα τους φέρει παικταράδες ο Μαρινάκης, για να μη ξενερώσουν.

Διαβάστε ακόμα:

Ποιο είναι το dream του Ολυμπιακού