Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΤΑ ΔΙΝΕΙ ΟΛΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΤΗΣ UEFA!

 

Να το επαναλάβει ο αποδυτηριάκιας με αφορμή την καμπάνα του αγίου Βαρθολομαίου που κτύπησε ήδη σχετικά με τη συμμετοχή του Ολυμπιακού στο τσάμπιονς ληγκ. Καμπάνα εκκλησιαστική που κουφαίνει, όχι κάποιο ξυπνητήρι δίπλα σε γλάστρα κλειστού χώρου, υπνοδωματίου:

Είναι υπεράνω της UEFA να φερθεί «χαριστικά» υπέρ μιας ομάδας, της ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ομάδας, που βρεθεί μπλεγμένη σε βρωμοδουλειές, π.χ. στήσιμο αγώνων.

Να σου πω το άλλο, για να τελειώνουμε. Με μεγάλη... χαρά η UEFA θα αποκλείσει μια πανίσχυρη ομάδα της ποδοσφαιρικής βιομηχανίας, ακόμα και μια Τσέλσυ, μια Γιουβέντους, μια Μπάγερν, διότι έτσι η ευρωπαϊκή συνομοσπονδία και διοργανώτρια του τσάμπιονς ληγκ κάνει επίδειξη ηθικής.

Ο γραμματέας της UEFA Τζιάνι Ινφαντίνο, που όπως είχε γράψει ο αποδυτηριάκιας είναι ΑΥΤΟΣ που θα αποφασίσει τελικά για τον Ολυμπιακό, είπε χθες επί λέξει:

«Η UEFA έχει δείξει ότι αντιμετωπίζει ξεκάθαρα τα θέματα στημένων παιχνιδιών. Αν υπάρχει απόδειξη εμπλοκής του Ολυμπιακού θα ληφθεί υπ' όψιν στην τελική μας απόφαση. Σύμφωνα με τον κανονισμό μας αποκλείεται οποιαδήποτε ομάδα που έχει εμπλακεί σε στημένο αγώνα».

Ο Μαρινάκης ναι μεν αισθάνεται αθώος, όμως δεν είναι πίτουρας να μην αντιλαμβάνεται τον κίνδυνο. Ποια 5 πρωταθλήματα στα πέντε. Τυχόν απόσυρση του Ολυμπιακού, ενώ θα έχει ξεκινήσει κανονικά στο προσεχές τσάμπιονς ληγκ, θα αποτελεί συντριπτική ήττα του. Κόλαφο. Ό, τι πιο ταπεινωτικό για την ποδοσφαιρική του παρουσία του Μαρινάκη.

Επόμενο, λοιπόν, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού να έχει κινητοποιηθεί όσο τον παίρνει παρασκηνιακά για να προλάβει καταστάσεις απρόβλεπτες. Κι αυτό, διότι η UEFA πιθανόν να αποκλείσει τον Ολυμπιακό ακόμα κι αν τελικά ο Μαρινάκης καθαρίσει στην ελληνική δικαιοσύνη για όσα βαρύνεται μέχρι σήμερα.

Διαβάστε ακόμα:

Μέχρι 7 χρόνια εκτός Ευρώπης ο Ολυμπιακός!!!