ΕΣΚΙΣΕ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ Ο «ΠΡΟΔΟΤΗΣ» ΣΛΟΥΚΑΣ!

 

Περίοδος μεταγραφών. Πυροβολισμός ονομάτων ποδοσφαιριστών που πρόκειται να φορέσουν τη φανέλλα του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού, του ΠΑΟΚ, της ΑΕΚ. Κάθε μέρα η ίδια βιόλα. Επαγγελματίες που δεν έχουν παίξει στην Ελλάδα, που δεν γνώριζαν τις ομάδες της σούπερ ληγκ βγάζουν από στόμα τις πιο ερωτικές κουβέντες για τη νέα ομαδάρα τους.

Η καλύτερη εποχή είναι αυτή για τα πρωτοσέλιδα. Στο «εξώφυλλό» τους οι αθλητικές εφημερίδες με μεγάλα γράμματα παρουσιάζουν δηλώσεις ψεύτικες, κλισέ, αναμενόμενες από τους παίκτες που έρχονται στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Το ίδιο που έκανε χθες ο Κώστας Σλούκας, όταν παρουσιάστηκε από την Φενέρ Μπαξέ! Το παλληκάρι με τη φανέλλα της τούρκικης ομάδας, του νέου εργοδότη του, χωρίς πρωτοτυπία, χωρίς φαντασία, είπε δηλώσεις στερεότυπες για να ικανοποιήσει την πλέμπα.

Στην πραγματικότητα ο Σλούκας, ο «προδότης» του Ολυμπιακού, έσκισε όλα τα πρωτοσέλιδα. Τα «είπε» έτσι όπως θα τα έλεγε για κάθε άλλη ομάδα, αν υπέγραφε στην άλλη ομάδα.

Αυτό είναι το συμπέρασμα. Ότι τα πρωτοσέλιδα δεν έχουν καμμία σξία. Βρωμάνε υποκρισία. Συναισθηματισμό του κώλου. Τι ακριβώς είπε στην παρουσιάσή του ο Σλούκας; Δεν έχει καμμία, μα καμμία σημασία ό, τι κι αν είπε. Άδεια πράγματα.

Διαβάστε ακόμα: