ΔΕΝ ΓΛΥΤΩΝΕΙ ΤΟΝ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟ Η ΚΕΡΚΥΡΑ

 

Η ομαδούλα κρατήθηκε στα ίσα στην κατηγορία, αλλά στα χαρτιά θα χάσει αυτό που κέρδισε στα γήπεδα. Υποβιβασμός στην Β' εθνική, μετά το πόρισμα της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, όργανο που λειτουργεί στην ΓΓΑ. Αποδείχθηκε ότι ο φερώνυμος μεγαλομέτοχος της «Κασσιόπης», που για όλους ήταν η «Κέρκυρα» της σούπερ ληγκ, ήταν αχυράνθρωπος. Μαϊμού.

Τι ακριβώς συμβαίνει με μια κουβέντα. Υποβιβάζεται η Κέρκυρα, η κανονική Κέρκυρα από την σούπερ ληγκ αλλά ο μεγαλομέτοχός της, ο κανονικός, ο πραγματικός, αποσύρει την ομάδα και από την Β΄εθνική. Και «κρύβεται» πίσω από το όχημα της Κασσιόπης, μιας ομάδας χωριού που κατάφερε να ανέλθει μέχρι την σούπερ ληγκ.

Γιατί είχε διαλύσει την ανώνυμη εταιρεία της κανονικής Κέρκυρας ο μεγαλομέτοχός της; Για να γλυτώσει λεφτά που όφειλε σε πιστωτές. Επειδή, λοιπόν, κρίθηκε ήδη δόλια η όλη ιστορία την πληρώνει η Κασσιόπη, η οποία έχει τον ίδιο μεγαλομέτοχο όπως η Κέρκυρα. (στη φωτό ο νέος προπονητής της Κέρκυρας Σάκης Τσιώλης με τους συνεργάτες του).

Η πειθαρχική επιτροπή της σούπερ ληγκ είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ να πιστοποιήσει την απόφαση της ΕΕΑ που διεπίστωσε «παρένθετο» ιδιοκτήτη στην Κασσιόπη και να την υποβιβάσει στην Β' εθνική.

Διαβάστε ακόμα:

Τα «μυστικά» κονδύλια του Παναθηναϊκού στην ανάκριση