Ο ΙΒΑΝ ΕΧΕΙ ΙΔΕΑ ΤΙ... ΧΤΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ;

πηγή: Intime
 

Κτίζεται ο νέος ΠΑΟΚ. Καμμία αντίρρηση. Τι, όμως, είναι αυτό που κτίζεται είναι άγνωστο. Φαντάζομαι ότι ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ παρακολουθεί την ανοικοδόμηση. Εμείς οι απ' έξω πλά περιμένουμε να δούμε το νέο... κτίριο που θα σηκωθεί. Η ιδιοκτησία, όμως, όπως και η διοίκηση του ΠΑΟΚ οφείλουν να γνωρίζουν ποιες είναι οι νέες αντιλήψεις, οι νέες μέθοδοι κατασκευής της ομάδας, που εφαρμόζουν οι εντεταλμένοι.

Σαββίδης, Αγγελίδης και σία αν παρακολουθούν την πορεία του κτισίματος του νέου ΠΑΟΚ αυτό σήμαινε ενδιαφέρον. Σε καμμία περίπτωση επέμβαση το έργο του εργολάβου και του μηχανικού. Μαγαζί τους είναι ο ΠΑΟΚ και επιβάλλεται να έχουν μια ιδέα από την αρχιτεκτονική και στατική μελέτη, με την ευθύνη των Άρνεσεν, Τούντορ.

Προς το παρόν δεν βλέπουμε κινητικότητα στον τομέα των μεταγραφών. Πήρανε έναν θεόκτιστο, πανήψυλο Όλσεν, τερματοφύλακα στη θέση του Ιτάντζ. Περίεργο. Όσο καλές οι συστάσεις για τον Όλσεν δεν παύει να 'ναι άγνωστος, αν θα βρει το περιβάλλον που θα τον βοηθήσει να είναι αυτός που είναι. Έγινε παρελθόν ο Ιτάντζ ίσως γιατί έψαχναν κάτι καλύτερο, ίσως για λόγους... σεξουαλικούς δεν ήταν φρόνιμο να παραμείνει στην ομάδα.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Παναθηναϊκός ποντάρει στις αδυναμίες του Ολυμπιακού