ΓΙΑΤΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕΙΩΣΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

πηγή: Intime
 

Δεν χρειάζεται να είσαι βοηθός προφήτη για να καταλάβεις πόσο θα αλλάξει, πόσο έχει αρχίσει κιόλας να αλλάζει η ζωή του μέσου Έλληνα, με το ζόρι το οικονομικό. Δεν υπάρχουν λεφτά, αυτή είναι η μαύρη αλήθεια. Δεν βγαίνουν λεφτά, δεν μπορείς να κερδίζεις χρήματα, όσο κι αν είσαι καλός στη δουλειά σου. Γιατί;

Δεν υπάρχει σάλιο. Δεν κυκλοφορεί χρήμα. Και το χειρώτερο όλοι συμφωνούν ότι η κατάσταση θα χειρωτερέψε. Ότι σε κάποια χρόνια, δύο, πέντε, ίσως και δέκα, είναι απίθανο να ξαναβρεθούμε στα ίδια.

Τι ανοησίες είναι αυτές ότι ο Ολυμπιακός πονάει τον λαό του θρύλου, ότι τον σκέπτεται, ότι για πάρτη του μειώνει τις τιμές στα διαρκείας εισιτήρια. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός πολύ σωστά προσαρμόζεται απλά στη ζοφερή πραγματικότητα της σημερινής Ελλάδος.

Δεν θα πεις, αν κρατούσε τις ίδιες τιμές στα εισιτήρια η ΠΑΕ πως δεν αγαπούσε τον κόσμο του Ολυμπιακού. Η μείωση μέχρι και 50% έγινε για να μην παίζει η ομάδα σε άδεια τσιμέντα. Επειδή ήταν επόμενο, λόγω της κρίσης, ότι θα επηρεαστεί η προσέλευση στα γήπεδα. Κι όχι μόνον τα γήπεδα θα πληρώσουν το κόστος της οικονομικής ασφυξίας που πνίγει τη χώρα.

Το ποδόσφαιρο δεν είναι προτεραιότητα. Ζει ο άλλος και χωρίς να πάει στο γήπεδο. Δεν είναι πρώτη ανάγκη η μπάλλα. Αρνητικές επιπτώσεις θα έχει η κατανάλωση σε κάθε τι, ακόμα και στα προϊόντα τροφής.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Μαρινάκης το μεγάλο όπλο του Ολυμπιακού